Lapuk Story But Its My Moment Forever




Hye holla hoooooooo. Harini cantik je date kan. 12/12/12. Ramai je yang post about date tu kat facebook. Ade yang macam happy adelak yang macam agak tidak happy. Haha. Ok itu hak dorang. Aku cakap je dorang update camtu. Kehkeh. Lagi best kalo sesape baru sambut new born on this date. Walawehh 12/12/12. Haha. Ok whatever. 


Btw, aku actually ta tahu na cakap ape on this date. Aku hanya mampu bace status2 korang jeh. Haha. *padahal tade idea na tulis* Best pulak bace korang korang and korang nye status tuh. Kalo yang baru macam  na lamar awek die pada date pon lagiiiiiiiiiiiii sweet. Akak pon suko noksss. Hihihi. 


Ok lar pon ade gak wish pada 12/12/12 ni. Dorang ade aku pon ade lar. Haha. 1 je aku mintak, aku nak dia balik. Aku na bersama dia balik. Aku nak happy2 dengan die balik. Aku nak nak nak nak nak macam dulu sume balik ahh. Sape dia ??? Ok secret no recipe. Kat sini aku nak list kan activity aku dengan dia time bersama. Hope when he read this, die tahu itu adelah dia. Haha eqaaaa eqaaaa. 








6/2/2012 - First time kteorang keluar berdua, lepas beberapa lama kteorang kenalan. Time ni kuar cam member biase. Have no feeling. And watak gila2 aku still ada. I mean  kalo cakap maen hembus je, no cover2 walaupon ini first time kami kuar. Haha. Heyy always be myself lar. Baru best. Ok. First time aku kua dengan dia aku terpaksa pakai cermin mata, sebab mata aku time tu buat hal, cam pedih2. Nak cover terpaksa pakai, aku tak suke pakai cermin mata orang rabun, kalo sunglassess aku boleh pakai. Style. Haha.  Aku ber' tshirt ber'jeans ans berselipar jepon je hokeyh. Gilerr slumber je kan. Haha itulah aku. Ok on that day kteorang kuar pegi makan kt KL, Kg.Baru. Pehh gile jaoh kan, padahal kat Shah Alam ni punyelah banyak je kedai makan, KL jugak peginye. Die from Damansara datang amek aku kat Shah Alam and patah balik pegi KL, and patah balik Shah Alam and patah lagi sekali balik Damansara. Hahaha ade aku kesah, die yang nak sangat makan kat sane. Haha gelak kejam. Firstly dia na makan kat HR Steak. Pehh perot mat saleh betol die ni. Aku hari tu da lar ta cekik nasik lagi. Aku nak nasik aku nak nasik, jerit dalam hati jelah. Haha. Sampai kat sane, sekali orang ramai gilerrrrr woooooo. Siap kene beratur lagik, sekali aku cakap kat dia jom lah makan kt tempat laen, kat sini ramai giler orang kot. Wakaka jeritan batin aku berjaya jugak ntok makan nasik. Padan muko hang yiz. Haha. Kteorang sembang punye sembang pastu balik. Lepas tu sempat lagi mesej mesej and mesej kan. Pape tah, orang na tdo lahhhh. Hahaha. Ohh ya 1 je aku perasan dengan dia, dia agak pendiam and ta banyak cakap. Dia akan banyak cakap bila aku becakap. Hahh itulah awak. First impression. Tapi dengan member laki die aku tengok banyak lak cakap. Apahal dengan aku cam segan2 jeh. Phuiiii. Haha. I Love You. 



11/2/2012 - Haha time ni yang sangat tidak dijangka kteorang akan kua. Padahal baru je 6hb hari tu kua, and then dia ajak aku date lagi. Hahaha. Tadelah, itu pon kebetulan dia ade interview keje kat Shah Alam ni. Da alang2 kat Shah Alam itu yang die ajak kua tu. Die mesej pagi2 lagik, aku tersedar jam 12 rasenya and tetibe rase na tengok henpon, salu aku maen baling je henpon. Haha. His text '' I kat Shah Alam ni '' Pehh punya lah aku terkejot pastu aku reply '' buat ape kat shah alam, dating ehh, ta ajak pon '' Haha ayat taleh blah kan. And then die reply balik '' Taklah, i ade interview, jom kua ''. Sekali lagi aku tekejot beruk bila dia ajak kuar, yelah aku baru bangun, baru tenyeh2 mata, masuk bilik air pon belom. Haha tapi naseb baek time tu die belom abeh interview lagi. Sekali die cakap die dengan kawannya. Adehh dalam 2 pulak aku nak kua. Yelah die bawak kawan kot, kangggg.. Ishh aku kan memang suke pikir bukan2. Haha im sorry sayang. Pikir punye pikir, ok tolak tanggapan yang buruk and aku on date dengan die, haha. Lepas hantar member die balik rumah, kteorang pegi OU,jalan2 makan kejap je. Lagipon time tu da petang and hampir ke malam dah. Punyelah pemalas die na tukar baju, dia pakai kemeja dengan slack time kua dengan aku. Padahal da naek rumah tapi ta tukar baju. Ishh pape tah. Tapi its ok, he look smart jugak. hihihi. Dalam otw kua OU, member dia call ajak pegi Kolam Air Panas kt Selayang tu pulak. Adehh aku ni cane, aku na balik. Sume laki kot. Dia ajak aku ikot sekali, gilee na ikot dengan sehelai sepinggan pape ta bawak. Na beli baju spare poket lak tengah kering time tu. Haha malang sungguh naseb aku. Die malas na hantar aku balik, diangkutnya sekali aku ke sane jumpe dengan member2 die. Adehhh malu siot. Pape tah budak ni. Pegi kolam tu aku pakai ape tau, pakai kasut. Memang terrrrbaek lah hari tu kan. Haha ingat balik aku rase na ketok je kepala dak ayiz ni. Aku lak tengok je dorang mandi, kalo ikot nak aje aku mandi same. Tapiiiiiiiii. Ok fine. Selama die mandi, gurau2 dengan member die, sambil2 tu datang layan aku, aku rase macam 1 feeling yang susah sangat na cakap. Haha aku rase cam die comel. Hahaha *tangan kebahu mata keatas* Ehh tapi serious, aku rase cam time tu he is my angle. Adehh na cakap pon susah dowh. Hurmm lepas tu da setel sume die pon hantar aku balik. Tamatlah our date on 11/12/2012. Hihihihi


18/2/2012 - Walawehh aku still kua dengan die time ni. Haha. Date ni aku ta berapa hingat lah pegi mane. Kalo ta silap kteorang tengok wayang dekat The Curve. Haha sorry dear.


26/2/2012 - Haaa this date pon aku ta bape hengat kteorang lepak mane. But still hang out with him. 


4/3/2012 - Sekali lagi kteorang kua. Haha this date pon aku lupe g mane. Rasenye lepak KL. Tak kat Mid Valley, kat Time Square, tak pon kat pegi Damansara, OU or The Curve . Itu jelah tempat kteorang lepak. Kehkeh.


10/3/2012 - Still lagi hang out together. Lupe pegi mane


18/3/2012 - Haaa this date sumpah aku takan lupe. Sweet memory pon ade. Funny memory pon ade. Ehh funny memory ?? haha ok whatever. Ok actually story tu da ade cite kat SINI hari tu. 


31/3/2012 - Ok this date sekali lagi sumpah aku takan lupe. Haha. Harini kteorang lepak genting. Sekali lagi ta tahu g mane. Ehh story ni pon da cite kat SINI dah. Hihihi. I miss this moment.



7/4/2012 - Still keluar bersama. Lepak. Ok in last day aku dengan dia. Seriously macam aww sedih gile. Aku cuti 4 bulan. And balik Kelantan. GoodBye You........  





And sampailah satu tarikh tu aku ta bape ingat, aku dapat offer keje kat Kelana Jaya. Member aku rekemen kan. Mak aku cakap pegilah try, cari pengalamn. Even sekejap pon, at least aku ade pengalaman keje cane kan. Maklumlah aku ta penah keje before ni. Nak gak try kan cane keje ni. Hihi. Pehh penat kot keje aihh. Balik keje ke trus tdo. Tadenya na mesej2 bagai dengan die. Penat ouh. Padahal duduk je kt opis tuh. Hoho




21/6/2012 - Heyy its he's birthday. Happy Birthday Dear. Haaa ini pon aku da publishkan kat SINI dah. Hhihi.



And for the next day next week and next month still with him. And now kami agak jaoh, sebab ade sedikit perselisihan faham. But now, alhamdullilah everything's will be ok and gonna's be ok. 














Saya Rindu Awak sangat2.  










No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...