What A True Colour



Hyee korang. Happy Saturday ! Sangat bahagia bile weekend. Sebab ta payah susah2 na bangun pagi and carik baju ntok dipakai ke kelas. And 'exercise' turun bukit naek bukit na pegi kelas kan. Owhh my Saturday ! Do you know how much i love you.


Owh yaa, aku baru je balik dari rumah my BFF, si amy tu. Lepak rumah die tengok tv. Tengok anaconda. Repeat ntok kesekalian kalinya. Haihh padahal kat rumah aku ade je tv, tapi macam ta syok je tengok tv dengan orang yang aku ta bape nak ngam sangat. *Demand mengade ta tentu pasal kan* 


Nak balik tadi sempat lah jugak dak amy ni korek rahsia aku dengan Hariz. Masalahnye kan aku memang taleh nak sorok2 kan dari dak amy ni. Die macam boleh tahu aku ada problem and so on. Aku pon tak tahu ilmu ape die pakai. Hohoho *sori amy. Aku sayang kaw ketat2 taw* Memang aku taleh lari dari dia. Ade je die nampak. -.-'' Gps katekan. Hihihi


Ok tadi dia tanye camane hubungan aku dengan Hariz. Adehh pehal lah kaw tanye soalan camtu. Na jawab pon huh malasnye aihh. But aku jawab gak lah kan. Cube luahkan ape yang tersirat dalam hati ni. Hurrrm.  Yaa as usually my answer is same lah kan. 






Just follow to the flow





Bila aku cerita and cerita and cerita story tu kat dia, tetibe boleh lak die cakap camni hah.





''Aku tengok setiap gambar kaw dengan Hariz, aku dapat rase yang korang bahagia sangat''




Yes Amy. I'm. Setiap gambar yang kaw tengok tu, memang kteorang tengah bahagia. Memang kteorang tengah senyum bahagia time tu. Tapi disebabkan 1 calitan die dah calitkan kat hati aku, teramat susah and payahnya aku nak maafkan dia. Bukan sebab ta sayang. Tipu kalo aku cakap aku ta sayang die, memang aku sayang die. Tapi terlampau payah ntok aku maafkan kesilapan die. Bertindak ta ikot akal. Bertindak tanpa pikir ape2. Hati sape yang ta sakit. Die tinggalkan aku sorang2 kat OU. Aku datang nak berdamai, and bukan nak keruhkan keadaan. Tapi senang2 die pegi camtu tanpa pikirkan aku. Blah dengan muka slumber ta bersalah dia. What.  Hati mane yang ta sakit. Hati mane yang tak terasa. Tambah2 time tu lagi seminggu nak Raya Aidilfitri. Peritnya aku na terima sume tu. Yess aku mengaku memang everything berpunca dari aku. Aku yang keruhkan keadaa. ''Maybe'' Tapi aku rase no need kot die buat camtu. I don't have an answer to answer it actually. Just going to the flow and follow the game right. 















  



Yes, this picture will show it. Camane bahagianya aku time tu dengan die. Everything we do together. Every week we're together. But now,  da tade dah. Hati aku da tawar. But still I Love Him sO Muchh. Bodoh kan. How i'm.
 Hope everything will be OK cam biase.











p/s; now, i'm trying to make my life lagi happy without him. Lagi bahagia bila aku cuba lupekan dia. Setiap doa aku cuba luahkan pada Tuhan.  Alhamdullilah sekarang aku da mampu tersenyum. Akan terus tersenyum insyaallah. No matter what. Kannn. Tengok this picture ni, betapa bahagianya aku. Errr tapi sila abaikan background tu. Agak tunggang langgang sedikiit. Hihihi maklumlah bilik bujang. Lalalala











No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...