Awak Tetap Dalam Ingatan Dan Doa Saya












Fuyooooooo lame gile Iolls tak menulis kat sini kan. Mentang2 ade facebook ade Twitter dah sekarrrrang, jarrrang pulak singgah sini kan Uollsss. Ok fine pape pon today iolls dah datang na menulis na mencarrrot2 kat sini selagi boleh. Errr actually mencarot ta dibenarkan di rumah yang haman hini hokeyhhhh uolls. 


 Eeww what's wrong with me. Tetibe bcakap and menulis sedemikian rupe. Ta macho lah camni kan. Hihihi. Ok now transformmmmmmmmm. TRANSFORMER...........



Ok now here im, EQA. Yang kacak lagi bergaya hensem dan smart lagi cantek and menawannnn jelita.



Hukhukhukhuk * 


Tengokkkkkkkk, haaa ade je yang batok2 bila aku cakap aku cantek lagi menawan jelita. Ok i know korang jealous kan. Lalalalalaade aku kesah. Hihihi. Ok fine. *Just na panjangkan entry jeeee*





Hurmm actually aku tak tahu nak tulis ''surat'' ni kat mane. Nak tulis kat buku aku malas na pegang pen and then tulis2. Da macam budak sekolah dah. *kemaen demandkan* No bukan demand taw, tapi macam hihi malas. Ini aku tujukan ntok arwah EX boyfriend aku 3 tahun lepas. Yess ARWAH. Ta payah na buat muka terkojot sangatlah kan.


 Hurm aku tahu mesti ade yang cakap camni kan kat aku..............



 ''eqa ni mesti gile, mane boleh orang da meninggal baca ape yang dia tulis''



 ''eeee gile ape minah ni''




'' errr dah kaw kenapa, die da meninggal, sedarlah weiii ''






Hurmm but it's ok aku ta kesah, na cakap ape pon cakap lah. Yang penting aku dapat luahkan everything kat sini and it's enough for me. Eventhough dia takan bace and tak tahu. Bukan na mintak simpati or what, but bila korang and korang ade in my situation baru korang and korang tahu how much aku rase ni sume.














Dear Alliff.......



Do you know what, time ni waktu ni jam ni 2AM,  I lagi rindukan you. Lagi memikirkan you. I teringatkan you. Teramat rindukan you. Makin lame makin I rase dekat dengan you. Selalu terbayangkan wajah you Alliff. I don't know why. I though bila you pergi and dah tak kembali, i akan rase cam yeahh i'm free soooo free. I boleh lupekan you forever. But no. I makin rindukan you. You tahu tak, tiap kali before tidur, i akan wish and doa and mintak dengan tuhan i nak jumpe you dalam mimpi i. But until now,  you ta penah datang dalam mimpi i. Why Alliff. You ta rindukan i ehh. Ya maybe you tenang kat sane, and a lot of angles yang jaga you kat sane kan. Lagi cantek and sexy kan. But i nak jumpe you dalam mimpi i. Sekali pon it's ok. I wanna see your senyuman. That's all. 


Sometimes, i cam menyalahkan takdir. Why DIA amek you awal sangat. Why DIA uji i camni sekali. But i tahu, i taleh salahkan takdir tuhan. DIA dah tetapkan semuanya life kite ni kan. You selalu cakap kat i, tuhan dah create storylife kite. So kite kene redha and terima dengan hati ikhlas. Ingat tak you selalu pesan kat i camtukan. Hurmm   You know what, lepas kite broke up last 3 years, until last kite jumpe on raya 2011, i still  harapkan kite akan jadi macam 3 years ago taw. Kite boleh gelak2 and bahagia cam dulu kan. You pon ada bagitahu mende same kan. But you tanak i terganggu, so you hold kan dulu sekejap kan until you accident awal tahun hari tu. 


Haaaa you ingat tak plan you na bawak i pegi Perhentian Island ta sempat kan. Ingat tak time you terlantar kat hospital, i ade cakap camni '' Dear, cepatlah bangun cepatlah sedar. Haritu you ade cakap na bawak i pegi island kan. Jalan2. Cepatlah sedar please. I nak tengok senyuman you. I nak tengok you senyum  kat i and jeling kat i. I rindukan semua tu liff ''. Tapi i tak tahu if you dengar or tak. But i hope you dengar, sebab bile lepas i cakap tu, jari you gerak2 kan and you batok. You ingat tak. Time tu jugak i nangis and genggam tangan you and kiss your hand. Doktor and nurse yang lalu lalang kat situ i da ta heran dah, i nangis je. Lantak lah dorang. Yang penting you dengar ape i cakap tu and you bg respond. 



Haaa satu lagi, you ingat tak tiap kali you tengok i on ym mesti you buzz i kan. Time tu i rase cam '' owhh what's wrong with you alliff, please don't disturb me. annoying tahu tak''. You akan buzz i sampailah i reply your buzz kan. Hihihi. You memang sometimes you ni annoy taw. But i tahu you is you. You ta penah tryin to change to orang laen kan. But now i belom kuat ntok on ym, sebab setiap kali i on ym i akan harapkan you buzz i. But i realize that IT'S NEVER and EVER kan. You dah tade kat dunia ni lagi. And you takan on your ym and buzz me kan. You dah bahagia kat alam sane dengan bidadari you kan. You lansung ta ingat i dah kan. Tape, satu hari nanti i pon akan sampai sane jugak.

Owhh yaaa, i ingat lagi last kite jumpe haritu you ade cakap you na belajar mengaji dengan mama Mei Mei kan. Tapi i ta tahu lah even you sempat belajar or tak. Bila i teringat niat you yang itu, automatically akan nangis. I harap sangat you sempat belajar mengaji dengan Aunty. Time tu you macam tahu kan you dah ta lame. Kenapa time tu i tak rase something. If i know it, i akan bagitahu everything kat you. Yang i still sayangkan you. And i nak you aje in my life.



Pastu kan satu lagik,  Ingat tak kalo time makan. If ta habeh makan makanan tu, you mesti sapu licin i punye kan. You salu marah i if i ta habeh kan. But at the end you amek i punye and habeh kan, kan. Hurmm until now i ta jumpe orang cam you Liff.. Even Hariz pon. Yee i tahu hariz bukan you, hariz taleh jadi cam you, but i rindukan you alliff. Hope satu hari nanti tuhan akan bagi i lelaki cam you. Yang terlalu sempurna ntok i. You terlalu sempurna ntok i alliff.. I rindukan you sangat. Almost everytime i dengar lagu Demi Cinta by kerispatih, i ta tahu. Lagu tu macam sangat bermakna ntok kite. And one more bila rindu you, i akan dengar lagu Baik Baik Sayang by Wali Band. You ingat kan time tu you nyanyikan i. Eeee suara you serious ta best pon. Tapi you nyanyi sungguh2 kan. I kutuk2 you kan. But you layankan aje and teruskan nyanyikan jugak kan. Yaa that's why I love and Miss you badly Alliff eventhough i ade dia. Hariz.











I Miss You Babe


Badly.


Sooooo Muchhhh


So Bad



I Miss You Everything Alliff
















See how much i miss you Alliff.  






No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...