Happy Birthday My Dear Hariz

Hye Hello peepsss.... Assalamualaikum.....
Wahhh lagi2 mao tulis yang same ni. Da lame tak menconteng kat sini. Hehe



Alhamdullilah hari2  yang berlalu dengan indah. Syukur pada tuhan. Maseh lagi ruang dan peluang untuk aku dan die bernafas di muka bumi MU. Setiap yang berlaku ada hikmah nye. Setiap yang berlaku ade karma nya. Setiap perbuatan ada balasan nye -,-




Ok lah tade ape pun nak maen conteng2 kat sini. Idea tengah kering. Seperti air yang kering di telaga. Ehhh sori2 da lari tajuk dah. Hehe. Hurm  Tak tahu nak conteng ape dah. Fuhhhh sakit kepala nak pikir. Kehkeh cam berat je masalahnye kan >_<




Ohh ya ekceli nak tulis mende ni. Entry ni khas untuk best the best friend i love. Mohamad Hariz Mohamd Zaki. Thanx for being my friend. Thanx a lot sebab you selalu ade by my side. Thanx sebab you selalu cerahkan hari2 i. You lah kawan i and everything to me. Urrmm semalam, 21 June 2012 is my best the best friend I LOVE birthday yang ke tetttttttttttt. Haha rahsia. Memang aku da lame gile plan nak celebrate besday die. Tak tahu nape, tetibe excited nak celebrate for him, First time kot excited. HAHA -,- sighh pelik tapi itulah kebenaran die. 
























Hahhhh tu dia besday boy. Kemain demand. Nak cupcake . Kehkeh.  Naseb baek ade roundcake ni ok. Itupun puas i round kat mid valley. Haha. Sorry le sayang, memang nak order cupcake haritu, tapi orang tu da close order. Nanti next year i give you cupcake lak hokeyhhh. Yand design manchester city punye. Haha. Tibe2 die tanye '' Hadiah2 tade ke''. Hamboii gelojoh. Satusatu lah. Debik gak kang baru tahu.   
  

















Ok this is my first time aku tengok die blushing2 shy2 cat bile nak amek gambar. Arghhh >.< menyampah bila awak blushing2 cam gitu. Haha. Salu bergambor rilex je. Malam tu tetibe kaw nak blushing2 kan time nak potong kek. Ok sangat mempoyokan. Haha. LOL btw i can see your smile. Its make my heart beat. Ececehh sila pengsan 25 saat. Jangan lelame. Hehehe. 


Thanx Hariz sebab buat kali pertamanye awak dengar cakap saya. Awak pakai baju purple.
Kita sedondon kan. HAHA








  





Hah tetibe aku lak teruja dapat pegang kek. Weyhhh american chocolate cake. Hurm rase die boleh tahan lah. Tadelah sedap sangat macam secret recipe ke baskin robin tu ke. Tapi boleh lah. Nak beli yang secret recipe besar sangat. Takot payah nak bawak lak karang. Sebab aku pegi cari kek ni sorang2. Aku tak bagitahu die pon ekceli. Saje nak surprise kan die lah.  Hehehe. So beli je yang kecik jelah. 2 orang makan je pon. kehkeh. Sume untuk you ayihh.  LOL .Ok poyo sekejap. -.-

























Pastu the best present aku bagi to him is the pillow. Yeahh pillow tu sangat2 comel hokeyhh. Haha angkat bakul sendiri lak. Ok fine wateverrhhh. Satu tulis name aku satu lagi tulis name die. HAHA sweet tak.. eeewww -,- 











































You stole my heart
Please keep it up





Wooooo comel tak. Suwit tak. Bhahhaaha pening pale pikir  nak bagi ape as a present ntok die. Lastly decide ok fine bagi pillow jelah. Buleh wat peluk. Yang name aku punye kat atas tu, aku bagi die. Supaya die sentase ingat aku. Haha satu persoalan. Ingatkah die kat aku. Waaa sangat kejam kalau die ta ingat aku. Memang nak kene tembak lapanpuluslimabelas das lah kannn hariz !  >_<. Tapi kan janganlah asyik sebut2 panggil2 nama i salu ehh. Karang tersedak jugak i kat rumah neh kang.  







Btw here.. I wish you  Happy Birthday Hariz . May you have A lots of better luck. Health. Life. Happiness. Long happy life and love. Always dear. May ALLAH always bless you and us. Amin. Saranghae. Wo Ai Ni. I Love You. 






Nak tuju lagu boleh.. HAHA

     























No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...