Alliff.. Dalam kenangan..

Hyeee....... Hallloooooooo... Eqa in the house.........














Japppp ehhhhhh.......












Fuhhhh fuhhhhh fuhhhhh.. Puhhhhhh....








Alaaa tiup sawang-sawang yang sedang bersawang ni haaa.. Lame gile tak datang melawat and membersihkan disini. Walahh ayat nak skema je kan. Ok wateberrhhh lah.. Yang penting arini aku datang tiup habuk2 yang bersawang ni.  >_<










Da sebulan lebih kot tinggalkan dunia bertulis ni. Hehe. Banyak perkara and macam2 dah jadi dah. Macam-macam dah berubah. Berubah yang perkara dah takan berubah balik. Haaa paham tak. Ahh lantak ah, aku pon ta bape nak paham gak ekceli. Hehehe






Hurm 20 April 2012 lalu, orang yang penah aku sayang. Orang yang penah aku korbankan masa and waktu. Orang yang penah menyayangi aku. Orang yang pernah berkorban segalanya untuk aku. Orang yang pernah mengajar aku tentang ape itu kehidupan and orang yang begitu berharga dan penting dalam hidup aku,.. Dah tinggalkan aku, family, and semua orang kat dunia ni. Die dah kembali ke rahmatullah.  




Genap 3 bulan die koma kat hospital, tepat jam 730am die hembuskan nafas terakhir. Die dah pegi untuk selamanya. Tinggalkan dunia yang fana ni.




Aku agak terkilan jugak lah sebab aku tak dapat tatap wajah die buat kali terakhir. Last aku pegi melawat die bulan 3 hari tu, before aku balik kampung. 


Seriously, mula2 aku dapat call dari papa die and bagitahu arwah dah tade, aku memang ta dapat terima. Aku salahkan diri sendiri sebab memang dah lame gile tak pegi jenguk die. Aku ingatkan die akan sedar. Akan sihat. Akan ade perubahan, tapi............................. tuhan lebih sayangkan die. Ingat lagi hari tu aku pegi melawat die, bila aku cakap2 dengan die. And tetibe airmata die mengalir. Itulah buat kali pertama dan terakhir aku tengok airmata die. Ya Allah kenapa cepat sangat die pergi tinggalkan aku. 




2 tahun lepas, adalah waktu dan saat terindah kami. Banyak kenangan tercipta. Banyak memori terbina. Banyak kata2 semangat dari die. 2 tahun lepas die lah tulang belakang aku bila aku jaoh dari family.
Selamannya takan terpadam.. Moga kamu tenang disana Alliff.....







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...