-US- A Day With My Best the Best Friend I Love Mister Auto. Haha

Hye.... Halllooooo.. 




Fuhhh.. Fuhhh.. Haish bersarang gile belog neh. Da bape lame tak dijenguknye ni hah. Hoho. Tuan tanah cakap Sori le lame nau tak datang jenguk, busy katenya haaa. Maklum le tengah musim peperiksaan. Payah sikit le nak datang jenguk nye haaa.. ^-^








Btw, hari ni datang menulis lagi. Huh banyak sangat stori mori nak stori ni, tapi tak tahu nak mulakan mane dulu. Haha, 'banyak' keeeee.. Tadelah, hot story pon tade ekceli. Kehidupan berjalan seperti biasa. Tiada yang luar biase nye punnn. Alhamdullilah sihat aje. Tade yang tak sihat melainkan sihat2 belaka. Hehe Ok fine setop ! 




Hari2 yang berlalu dengan indah. Especially bila weekend datang. Seriously memang rase heaven gile. Nak lompat2 pon ade. Nak jerit2 pon ade. Memang bahagia lah. Haha. Bila keluar, dapat spend time dengan sahabat kawan member geng yang paling disayangi ekceli. Rase cam waktu dihujung minggu berjalan dengan sempurna. Ececeh kemain kaw eqa. Haha
















Sahabat saya
Kawan saya
Friend saya
KITA ALWAYS




Kat atas tu gambar fresh lagi. Semalam punye. 1/4/2012 kat Genting Highland. Buat kerja gile. Masing2 tak tahu nak pegi mane, lastly decide lepak Genting. Kena lak time tu malam mingggu. Haa kemain ramailah orang kat sane. Awal2 plan nak pegi mandi kat kaki genting sane, tapi lastly terpaksa cancel kan sebab mister auto balik keje lambat. Huh cakap half day. Tapi hamek kaw, kol 7.30 baru gerak dari Shah Alam. Pastu tambah dengan jammed. Hadoi sabau jelah kan. Sampai puncak sane dalam kol 9 kot. 




Ok.  Time ni tengah lepak kat area mane tah. Tapi yang sure kat belakang tu boleh nampak view pahang lah. Nak kata itu view KL aku rase tak kot, ta nampak KLCC pon. So aku cakap itu view pahang lah. Hehe. Angin kuat gile time tu. Sejuk siot. Aku rembat sweater mister  auto, shawl pon aku pakai still sejuk gak. Last sekali die masuk kereta peluk bantal. Bhahaha its so sweet. Turun dari Genting around 230 pagi kot. Otw balik aku tdo jeh, huh sakit kepala seyh kene angin sejuk gile. Ta tahan seyh. Ishh cane nak pegi Melbourne ni kalo kene angin Genting da sakit kepala and flu2 dah. Bhaha ok bye 'verangan' jeh.   


























Thanks awak sebab buat hari2 saya dengan senyuman. Haha taleh blah. Ok itu jeh. Bye.  




Nah lagu untuk awak dan kita.. 










2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...