Hoiii KAMI lagi ---- Apa Celop tott

Halohaaaaaaa ....








Ok ini setori last last last week punye. Da lame dah. Kalau makanan ni kire da basi lah. Da taleh makan dah. Haha ape kene mengena dengan makanan lak an. Ok wateverhhh..






Hari tu aku ajak mister auto pegi mid, angan2 nak shopping lah sikit kan sambil nak jumpe makcik aku kat sane. Tapi die ngade2 tanak pegi sane. And nak pegi Bukit Jalil. Tanye buat ape pegi Bukit Jalil, nak pegi autoshow kat Bukit Jalil katenye. Hah yelah2..... saya mengalah lah. Saya ikot awak je. Lagi pon da lame ta pegi jenguk Bukit Jalil tu... Tapi ok jugak lah, ta habeh duet aku kalo tak pegi mid. Haha jimat duet walaupon dalam hati gggrrrrr. Kalo pegi autoshow tu paling koman pon abeh beli air rm2 sambil jalan2 kat situ kan. 2 orang baru abeh rm4. Haha edisi berjimat cermat. Kaw hado.. Tade kan. So shut up. Kehkehkeh 




Tapi naseb baek kat sane best. Kalo tak aku hempuk kepala kaw mister auto. Haha. Menghabiskan masa 2 jam kot kat sane. Not bad lah.. 



















Budak teruja dapat tunjuk kereta F1. Aku tak tahu name die ape. So aku cakap lah die kereta F1 lah. Sebab hari tu die ade race kat Sepang. Kereta ni ah. Ini kalo aku dapat kereta ni, aku bawak pegi pasar pon best gak ni. Haha mesti gempak kan. Sume orang nengok. Nengok pon bukan sebab ape, sebab terkejot bunyi die kuat gile.  Hahaha. Ade 1 lagi gambor budak ni gile teruja, tapi itu simpan buat kenangan untuk gelak. Haha jahat. 




























Hehe ini city car. Ini plak aku dapat keta ni aku confirm2 bawak pegi kerja ni. Kerja mesti kat bandar. Dah name die citycar. Kene lah bawak kat city kan. Haha ok melawak ta menjadi.. -,-









Huh line ni jeles betol dengan aku. Asal nak haplud gambor je mule lah nak slow. Cube kalo tak, tadenye nak slow cam gni. Haishh. Lepas dah puas jalan sane, kteorang pegi the mines lak. Before tu sekali lagi aku ajak die pegi mid, tapi die tanak gak. Haha last2 pegi mines jeh. Hah tengok wayang lah pe lagi. Acara wajib bila keluar and tade aktiviti laen. Ok fine ini lah kami bila bersama.  





Dah habeh jenjalan tengok wayang kat mines sane and before balik tu jumpe pakcu and makcu aku jap. Ok this is my first time aku kenalkan 'kawan' aku pada pakcik and makcik aku. Punyelah banyak doa aku baca moga2 everything berjalan dengan lancar. Haha. Gile neves kaw. Haha.






Sampai jeh terus pakcik aku amek gambor. Chaiitt sengal punye pakcik. Time mister auto salam dengan pakcik aku, aku terdengar die cakap kat mister auto camni  ''aihh sejuknya tangan.. kenapa''. Tang tu jugak aku gelak.  Hahaha
Ok you make me smile and gelak2 ok. Aku ingatkan aku sorang je yang neves, kaw pon same gak ehh. Siap tangan sejuk gtu. Haha takot leteww. Nebes leteww kan. Pandai cover lak tu, cakap sejuk sebab aircond. Haha Tu lah buat2 ta nebes konon. Phuiiii. Hehehe. Tapi alhamdullilah everything berjalan lancar. Pakcik tade complain pape. Besoknye tu pakcik IM suruh kirim salam kat mister auto. Yeaaa pakcik suke ! Haha   
























Before balik
Kat Mines

Bile tengok gambor ni rase nak lempang je
gambor kepit mulut.. pape tah. haha













Bye ----------






















p/s ; lagi seminggu da nak balik kampung untuk beberapa bulan.. Wuuu gonna miss him -,- 













  

2 comments:

  1. ok lah tuh pakcik dah suka..hihi:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu pasal. boleh tarik nafas lega dah.. hehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...