Pakcik saya Ohh Pakcik saya

Hallohaaaaaa.....






Hyeeeee... ngajin lak aku menghapdate kali ni ye. Takpe, selagi aku mampu aku hapdate sampai lebam. Kehkeh. Jumaat ni 6/3/2012 aku ade paper lak, final paper Auditing. Jap g payah lah nak hapdatenye. Ia idok.. Hah tadi chatting dengan pakcik aku jap.. Tetibe......... 















Sila kelik untuk tumbesaran yang sihat









Haha tetibe pakcik aku tanye pasal mister auto. Aikk ngape. Jap2.. Scroll ke bawah lah dulu.... 


















Sila kelik untuk tumbesaran yang sihat
Pape tah pakcik aku ni. Aku cakap die keje 2 tahun. Itu aku maen bantai je tu. Haha
Siap tanye camane kenal. Hari tu bukan nak tanye. Saja nak kenekan aku jeh.. 
Btw I love You pakcik saya.. LOL -,- HAHA 



















Sila kelik untuk tumbesaran yang sihat


















Sila kelik untuk tumbesaran yang sihat








Hooooo nak korek ngahsia ropenya.. Pandai. Hahaha. Ade patot die nak carikan aku calon suami bila aku tanak ngaku. Haha naseb2. Memang tak lah aku nak kan. But aku tanak komen pape ye pakcik. Haha. Ehh itu dalam bahasa kelantan. Kalau sesape tak paham sila lah gugel translate ye.. Hehe ade ke gugel translate bahasa kelantan to bahasa malaysia. Ekekeke 






Ok nak pegi makan jap. 1 hari aku diet arini. Lapar seyh... BYE -,-





















Hoiii KAMI lagi ---- Apa Celop tott

Halohaaaaaaa ....








Ok ini setori last last last week punye. Da lame dah. Kalau makanan ni kire da basi lah. Da taleh makan dah. Haha ape kene mengena dengan makanan lak an. Ok wateverhhh..






Hari tu aku ajak mister auto pegi mid, angan2 nak shopping lah sikit kan sambil nak jumpe makcik aku kat sane. Tapi die ngade2 tanak pegi sane. And nak pegi Bukit Jalil. Tanye buat ape pegi Bukit Jalil, nak pegi autoshow kat Bukit Jalil katenye. Hah yelah2..... saya mengalah lah. Saya ikot awak je. Lagi pon da lame ta pegi jenguk Bukit Jalil tu... Tapi ok jugak lah, ta habeh duet aku kalo tak pegi mid. Haha jimat duet walaupon dalam hati gggrrrrr. Kalo pegi autoshow tu paling koman pon abeh beli air rm2 sambil jalan2 kat situ kan. 2 orang baru abeh rm4. Haha edisi berjimat cermat. Kaw hado.. Tade kan. So shut up. Kehkehkeh 




Tapi naseb baek kat sane best. Kalo tak aku hempuk kepala kaw mister auto. Haha. Menghabiskan masa 2 jam kot kat sane. Not bad lah.. 



















Budak teruja dapat tunjuk kereta F1. Aku tak tahu name die ape. So aku cakap lah die kereta F1 lah. Sebab hari tu die ade race kat Sepang. Kereta ni ah. Ini kalo aku dapat kereta ni, aku bawak pegi pasar pon best gak ni. Haha mesti gempak kan. Sume orang nengok. Nengok pon bukan sebab ape, sebab terkejot bunyi die kuat gile.  Hahaha. Ade 1 lagi gambor budak ni gile teruja, tapi itu simpan buat kenangan untuk gelak. Haha jahat. 




























Hehe ini city car. Ini plak aku dapat keta ni aku confirm2 bawak pegi kerja ni. Kerja mesti kat bandar. Dah name die citycar. Kene lah bawak kat city kan. Haha ok melawak ta menjadi.. -,-









Huh line ni jeles betol dengan aku. Asal nak haplud gambor je mule lah nak slow. Cube kalo tak, tadenye nak slow cam gni. Haishh. Lepas dah puas jalan sane, kteorang pegi the mines lak. Before tu sekali lagi aku ajak die pegi mid, tapi die tanak gak. Haha last2 pegi mines jeh. Hah tengok wayang lah pe lagi. Acara wajib bila keluar and tade aktiviti laen. Ok fine ini lah kami bila bersama.  





Dah habeh jenjalan tengok wayang kat mines sane and before balik tu jumpe pakcu and makcu aku jap. Ok this is my first time aku kenalkan 'kawan' aku pada pakcik and makcik aku. Punyelah banyak doa aku baca moga2 everything berjalan dengan lancar. Haha. Gile neves kaw. Haha.






Sampai jeh terus pakcik aku amek gambor. Chaiitt sengal punye pakcik. Time mister auto salam dengan pakcik aku, aku terdengar die cakap kat mister auto camni  ''aihh sejuknya tangan.. kenapa''. Tang tu jugak aku gelak.  Hahaha
Ok you make me smile and gelak2 ok. Aku ingatkan aku sorang je yang neves, kaw pon same gak ehh. Siap tangan sejuk gtu. Haha takot leteww. Nebes leteww kan. Pandai cover lak tu, cakap sejuk sebab aircond. Haha Tu lah buat2 ta nebes konon. Phuiiii. Hehehe. Tapi alhamdullilah everything berjalan lancar. Pakcik tade complain pape. Besoknye tu pakcik IM suruh kirim salam kat mister auto. Yeaaa pakcik suke ! Haha   
























Before balik
Kat Mines

Bile tengok gambor ni rase nak lempang je
gambor kepit mulut.. pape tah. haha













Bye ----------






















p/s ; lagi seminggu da nak balik kampung untuk beberapa bulan.. Wuuu gonna miss him -,- 













  

-US- A Day With My Best the Best Friend I Love Mister Auto. Haha

Hye.... Halllooooo.. 




Fuhhh.. Fuhhh.. Haish bersarang gile belog neh. Da bape lame tak dijenguknye ni hah. Hoho. Tuan tanah cakap Sori le lame nau tak datang jenguk, busy katenya haaa. Maklum le tengah musim peperiksaan. Payah sikit le nak datang jenguk nye haaa.. ^-^








Btw, hari ni datang menulis lagi. Huh banyak sangat stori mori nak stori ni, tapi tak tahu nak mulakan mane dulu. Haha, 'banyak' keeeee.. Tadelah, hot story pon tade ekceli. Kehidupan berjalan seperti biasa. Tiada yang luar biase nye punnn. Alhamdullilah sihat aje. Tade yang tak sihat melainkan sihat2 belaka. Hehe Ok fine setop ! 




Hari2 yang berlalu dengan indah. Especially bila weekend datang. Seriously memang rase heaven gile. Nak lompat2 pon ade. Nak jerit2 pon ade. Memang bahagia lah. Haha. Bila keluar, dapat spend time dengan sahabat kawan member geng yang paling disayangi ekceli. Rase cam waktu dihujung minggu berjalan dengan sempurna. Ececeh kemain kaw eqa. Haha
















Sahabat saya
Kawan saya
Friend saya
KITA ALWAYS




Kat atas tu gambar fresh lagi. Semalam punye. 1/4/2012 kat Genting Highland. Buat kerja gile. Masing2 tak tahu nak pegi mane, lastly decide lepak Genting. Kena lak time tu malam mingggu. Haa kemain ramailah orang kat sane. Awal2 plan nak pegi mandi kat kaki genting sane, tapi lastly terpaksa cancel kan sebab mister auto balik keje lambat. Huh cakap half day. Tapi hamek kaw, kol 7.30 baru gerak dari Shah Alam. Pastu tambah dengan jammed. Hadoi sabau jelah kan. Sampai puncak sane dalam kol 9 kot. 




Ok.  Time ni tengah lepak kat area mane tah. Tapi yang sure kat belakang tu boleh nampak view pahang lah. Nak kata itu view KL aku rase tak kot, ta nampak KLCC pon. So aku cakap itu view pahang lah. Hehe. Angin kuat gile time tu. Sejuk siot. Aku rembat sweater mister  auto, shawl pon aku pakai still sejuk gak. Last sekali die masuk kereta peluk bantal. Bhahaha its so sweet. Turun dari Genting around 230 pagi kot. Otw balik aku tdo jeh, huh sakit kepala seyh kene angin sejuk gile. Ta tahan seyh. Ishh cane nak pegi Melbourne ni kalo kene angin Genting da sakit kepala and flu2 dah. Bhaha ok bye 'verangan' jeh.   


























Thanks awak sebab buat hari2 saya dengan senyuman. Haha taleh blah. Ok itu jeh. Bye.  




Nah lagu untuk awak dan kita.. 










LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...