Moga kamu cepat sedar dari koma Aliph dan cepat sembuh..Doaku dari jauh..

 Assalamualaikumm.............








Aku letakkan handphone jaoh2, supaya takde sape yang kacau aku. Bila masuk bilik and jenguk handphone, ade 5 missed call dari number yang tak dikenali. Kenapa sampai 5 kali ? Haih penting sangat ke ? Aku pikir banyak kali nak return call or tak. Yess lastly aku return call.........






Owh rupenya dak yat yang call aku. Belom sempat aku tanya apahal call, terus die potong... cakap..... 
















































'' eqa dengar ni, aboy (aliph )accident sejam yang lepas. Keadaan die kritikal. Koma. Die ade kat Hospital Ampuan Rahimah sekarang''






Ya Allah, terus terduduk aku bila yat cakap die kritikal and koma. Teruk sangat ke keadaan die haa.




Aku rase time tu jugak nak pegi tengok keadaan die. Aku nak tunggu die. Haih tapi macam2 masalah ah plok. 
Cane aku nak g sane sedangkan aku ta reti drive. Cane aku nak g sane sedangkan aku tade transport. Cane aku nak g sane sedangkan hospital tu pon aku tak tahu kat mane. Cane aku nak g sane sedangkan aku sendiri  tak sihat time ni. Macam2 dugaan.




Tapi syukur, sekurangnya yat  maseh ingat aku and inform pada aku. Sedangkan dah 2 tahun lost contact and 2 tahun jugak dah tak jumpe die. Aliph pon same. Last jumpe die raya puasa tahun lepas. Last sembang handphone 2 bulan lepas. Wuuu..
















And tadi pagi, yat update cakap aliph dah dipindahkan ke Hospital Sg Buloh, sbb nak dirujuk ke pakar neuro.. Tapi maseh belom sedar lagik.  Adehh kenapa kena tukar hospital lak.








And jam 3 petang td, lagi yat update aliph dah dihantar semula ke Hospital Ampuan Rahimah Klang. And die maseh lagi di ICU. Maseh koma tak sedar kan diri and maseh perlukan bantuan pernafasan. Ya Allah teruk sangat ke keadaan. Kalau ikot hati aku nak  tengok die sekarang gak ! Grrr


















- Aliph, moga you cepat sedar dari koma and sembuh. Always pray for you babe.... Aku janji, before aku balik, aku datang jumpe kaw liph.. 










..Ya Allah.. Panjangkan lah umur dia..
..Kuatkan lah semangatnya untuk terus berjuang..
..Sesungguhnya aku maseh perlukan dia..
   






  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...