Entry ni tak tahu nak letak title ape

Assalamualaikum... T jawab dosa.. Jawab sayang. Kehkehkeh...








Haaa semalam aku online pesbuk. Pastu tengok ade friend baru add aku. Aku tengok lah kan sape, takan ta tengok lak kan. Kehkehkeh. Ropenye sapa aw, awek nye ex aku. Perghh pehal tetibe add aku, nak baek balik dengan aku letewwww. Ke nak stalk aku haa. Hish jangan pikir mukan2.  Hari tu bukan maen marah kat aku. Siap sumpah seranahnye aku bagai. 


Heh tapi tapelah benda da lepaskan, aku pon da maafkan and lupekan walaupon still terasa. Errrr. Hehe. Aku ingat tanak approve, tapi cam ta best je kan . Mane tahu die nak baek dengan aku ke kan, haha aku approved ah. Tapi lepas tu aku remove balik. Hahaha  Orang datang lelok kita sambut lelok.. Yaa dakk. Tapi aku rase die ade sebab tertentu kot nape add aku, Haih ghasak ah. Ade aku kesah. Haha






Hurm kalo ingat perkara tu kadang sedih gak. Tade angin tade ribut tade tsunami tibe2 kehilangan sesuatu yang paling disayangi. Terpaksa melepaskan sesuatu yang sangat2 disayangi semata2 nak puaskan hati orang laen. Haiii paham2 sendiri lah weii ape rasa time tu. Haha.  Pastu ditambah lak kata2 yang mensakitkan hati dari awek die. Perghh sakit siot. Rase nak humban die kat sungai jeh time tu. Haha. Terima jelah dengan redha oii.






Tapi tapelah benda da lepas kot ta payah lah nak ungkit2 balik kan. Aku pon bukan sape2. Kehkehkeh. Ok lah nak g kelas dahhh... 














~ Bye









No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...