Apahal

Hari ni hari rabu dah. Cepat betol masa berlalu meninggalkan hari2 semalam yang indah. Yang penuh dengan suka dan duka....... Halah ayat kemain lak tetengahari buta ni. Haha. Tengah kelaparan oii biaselah. Ok setop setop mengarut lak. 






Eyh2 jap2, lame gile dah ta jenguk belog ni. Sebulan lebih da kot. Sepi membawa diri lah katekan. Hadoiii nyampah ayat nak lentok jeh. Hehe. Btw hari ni alhamdullilah everything berjalan dengan lancar. Walaupon semalam dan semalam hari yang sangat mensakitkan hati dan perasaan. Huhu. 


Owh ya aku ade story sikit nak cite kat sini. semalam ade sorang budak pempuan ni kacau aku lagi. Dari bulan lepas lagi. Care mesej cam nak hentam aku cam aku yang bersalah je. Perghh lansung ta matured akal pendek. Haha. Dari bulan lepas lagi dok mesej2 dok call aku. Cakap bende same je. '' Awak maseh ade pape dengan si polan ni ke'', '' Awak maseh berhubung dengan si polan ni ke'', ''tolong tinggalkan si polan ni sebab saya perlukan die''. Hahaha itu ayat ni aku takan lupe.Tapi yang ini paling tak lupe ''saya tanak diperbodohkan oleh si polan tu lagi''. Pelik, kalau rase diperbodohkan si polan tu, pahal datang tanya aku, pegilan tanya polan tu. Haha. Banyak kali gak ah dok tanye aku mende same. Kalo kaw perlukan die amek lah si polan tu simpan wat pekasam lah oii ! Hadoiii budak2.


Yang aku peliknya pehal dok tanye2 aku. Pegilah tanye si polan tu. Aku tade kene mengena sikit pon dengan kaw kalau aku still dengan si polan tu. Sekarang kaw nak tuduh aku macam2 lak. Pahal. Bila aku ajak jumpe depan2 setelkan depan reti lak die bagi alasan itu ini. Hurm sakit kepala kalau makin dilayan budak tu. Ta puas hati dengan si polan tu tapi datang serang aku. Haha sangat kelakar. 


















p/s: sorry lah budak oii aku tulis pasal kaw kat sini, kaw yang paksa aku ntok tulis. Aku da cakap jangan ganggu aku lagi tapi kaw buat lagi. Kaw ingat kaw hot lettewww. Huh nyampah ! 

2 comments:

  1. biasa la budak2.. fikiran singkat.. hehe.. akak dah follow awk.. tahnz cz sudi follow akak..:)

    ReplyDelete
  2. tu lah kak budak2, sabar jelah. huhu. btw thanx sbb sudi follow balik :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...