Owh saya di tag??

Hye.. Assalamualaikum. Ta jawab dosa oii.. Hehehe






Wahh ntok ke sekeberapa pon aku ta ingat dah, aku kene tag lagik ntok jawab soalan2 beliau. Haih aku ingat nak tunggu 31hb ni je nak jawab soalan, tapi hari ni aku kene jawab dulu ah. Haha. Cam soalan exam je. Poyo seyh. Kihkihkih. Ok tag ni dari budak lanun. Hah lanun tag aku. Kaw hade ?? Tadekan. Kalo tade dok diam2.. Aku nak menjawab ni. Hahaha







Apa pengalaman terburuk dalam hidup anda ?

  • Pointer aku jatoh teruk 3 sem lepas.
  • Putus cinta


Ape pengalaman terbaik dalam hidup anda ?
  • Belajar menghargai cinta. Dan menghargai orang yang sayangkan kite.


Sape yang anda minat dalam dunia blog ?
  • Op kos lah cik epal. Setiap entry2 die boleh buat aku gelak. Makna gelak aku kat sini is setiap isi2 entry die tu kelakar. Best je bace blog die ouh. Da lah lawa. 


Sape yang paling anda sayang ?
  • Mama dan abah and adik2 aku and family aku
  •  My future boyfreind ! haha
  • Kawan2 aku


Siapakah tempat anda mengadu ? Kenapa ?
  • Firstly mak aku. Sebab mak lah yang boleh ringankan beban masalah aku.


Siapa lebih penting kawan atau bf ?
  • Errr. Btw kawan aku penah cakap, bf lebih penting dari kawan. Sebab boyfriend salu ande ntok kite even time susah b'banding dengan kawan. Eyhh betol ke ? Huhu tak tahu.


Penah tak rase kehilangan seseorang ?
  • Yes penah. Yang ni aku taleh nafikan. Beberapa tahun lepas. Aku kehilangan someone yang aku sayang.  

Apakah ciri2 suami yang anda mahu ?
  • Haha kalo tanak jawab leh tak ? Hurm haha nanti pikir dulu.


Pernah tak menyesal dengan ape anda lakukan ? Kenapa ?
  • Penah and tak penah jugak. 


Apa yang anda tahu pasal cinta ?
  • Haha ape ada dengan cinta ? Hah cinta ni abstrak tau tak. Seseorang ni boleh jadi gilo kalo kehilangan cinta die. Hurm memang suck lah. Cinta ni manis. Indah. Bermakna. Kalo pasangan ni tahu menghargai cinta. So hargailah cinta and orang yang cintakan kita. Ingat. What you give you get back. 


Dah bape kali anda jatuh cinta ?
  • 1







Perghh hamek kaw. Berjaya gak habehkan soalan sebelum soalan2 exam datang. Hehe. Soalan lanun sangat mencabar. Btw thanx to lanun keyh. 









1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...