Nur Imanina Syairah




Haih gile bosan malam ni. Tade sape nak borak ouh. Roomate sume keluar. Tinggal lah aku sorang2 kat rumah hadap lappy ni and tunggu oppa. Hurm naseb baek kaw ade lappy oi, kalo tak tak tahulah ape jadi dengan aku. Boleh tonggeng2 kot bosan gile. haha. Aku taleh hidop tanpa kaw wahai lappy. Janganlah kaw buat hal. Kaw lah satu satu nye nyawa aku time aku bosan. Hoho. Hurm tade ape pon nak tulis hari ni. Just tulisan kosong je. Hah tulisan kosong cane ah. Haha. 




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




  















Waaaaaaaa... Tadi mama call. Seriously sedih sangat bile dengar suare die. I miss mama so much. Da lame ta jumpe mama and the geng. Hurm tapi ta dapat cakap dengan abah. Die ade meeting. Gile ah. Abah aku da macam YB dah. Sikit2 meeting. Asal call je tanye abah wat pe, confirm mama cakap abah tade, kua meeting.  Caya lah bah. Haha. 

























Woooo tapi lagi rindu sama ini budak. Confirm dah besar dah budak ni. Da lame ta jumpe ouh.. Wahai budak kecik i miss you so much lah. HAHA. Tadi mama call, bising dengan suara die je. Nak loving2 dengan mama pon taleh. Suara cam petir je ini budak. Mama cakap die da boleh jalan dah, da boleh lari2 dah. Tapi cakap je belom lagik. Tapi da reti panggil mama, umi babah dah. Haha sweet je. Da lame ta jumpe. Rindu seyh. 














p/s - Ok otak pun da blank. I have no ideas nak karang ape. Haha
        











No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...