Owh saya di tag??

Hye.. Assalamualaikum. Ta jawab dosa oii.. Hehehe






Wahh ntok ke sekeberapa pon aku ta ingat dah, aku kene tag lagik ntok jawab soalan2 beliau. Haih aku ingat nak tunggu 31hb ni je nak jawab soalan, tapi hari ni aku kene jawab dulu ah. Haha. Cam soalan exam je. Poyo seyh. Kihkihkih. Ok tag ni dari budak lanun. Hah lanun tag aku. Kaw hade ?? Tadekan. Kalo tade dok diam2.. Aku nak menjawab ni. Hahaha







Apa pengalaman terburuk dalam hidup anda ?

  • Pointer aku jatoh teruk 3 sem lepas.
  • Putus cinta


Ape pengalaman terbaik dalam hidup anda ?
  • Belajar menghargai cinta. Dan menghargai orang yang sayangkan kite.


Sape yang anda minat dalam dunia blog ?
  • Op kos lah cik epal. Setiap entry2 die boleh buat aku gelak. Makna gelak aku kat sini is setiap isi2 entry die tu kelakar. Best je bace blog die ouh. Da lah lawa. 


Sape yang paling anda sayang ?
  • Mama dan abah and adik2 aku and family aku
  •  My future boyfreind ! haha
  • Kawan2 aku


Siapakah tempat anda mengadu ? Kenapa ?
  • Firstly mak aku. Sebab mak lah yang boleh ringankan beban masalah aku.


Siapa lebih penting kawan atau bf ?
  • Errr. Btw kawan aku penah cakap, bf lebih penting dari kawan. Sebab boyfriend salu ande ntok kite even time susah b'banding dengan kawan. Eyhh betol ke ? Huhu tak tahu.


Penah tak rase kehilangan seseorang ?
  • Yes penah. Yang ni aku taleh nafikan. Beberapa tahun lepas. Aku kehilangan someone yang aku sayang.  

Apakah ciri2 suami yang anda mahu ?
  • Haha kalo tanak jawab leh tak ? Hurm haha nanti pikir dulu.


Pernah tak menyesal dengan ape anda lakukan ? Kenapa ?
  • Penah and tak penah jugak. 


Apa yang anda tahu pasal cinta ?
  • Haha ape ada dengan cinta ? Hah cinta ni abstrak tau tak. Seseorang ni boleh jadi gilo kalo kehilangan cinta die. Hurm memang suck lah. Cinta ni manis. Indah. Bermakna. Kalo pasangan ni tahu menghargai cinta. So hargailah cinta and orang yang cintakan kita. Ingat. What you give you get back. 


Dah bape kali anda jatuh cinta ?
  • 1







Perghh hamek kaw. Berjaya gak habehkan soalan sebelum soalan2 exam datang. Hehe. Soalan lanun sangat mencabar. Btw thanx to lanun keyh. 









Phobia

SAYA FOBIA DENGAN................................




 



 



 





 








 








 





 



Orang yang aku sayang tak pick up CALL !!












Seriously aku fobia dengan 1 perkara ni je.... -,- 










Kerana













...Perjalanan hidup ni maseh panjang...




...Always berdoa and tawakal...



...Sentase mengharapkan yang terbaek...




...Moga terus bersamanya...



...Menulis bukan kerana meminta...



...Tapi menulis kerana mencintai...



...Mencintai bukan kerana rupa dan harta...



...Tapi mencintai kerana hati...



...Jika ketetapan tuhan sudah ditetapkan...



...Maka tetaplah ia...






Nur Imanina Syairah




Haih gile bosan malam ni. Tade sape nak borak ouh. Roomate sume keluar. Tinggal lah aku sorang2 kat rumah hadap lappy ni and tunggu oppa. Hurm naseb baek kaw ade lappy oi, kalo tak tak tahulah ape jadi dengan aku. Boleh tonggeng2 kot bosan gile. haha. Aku taleh hidop tanpa kaw wahai lappy. Janganlah kaw buat hal. Kaw lah satu satu nye nyawa aku time aku bosan. Hoho. Hurm tade ape pon nak tulis hari ni. Just tulisan kosong je. Hah tulisan kosong cane ah. Haha. 




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




  















Waaaaaaaa... Tadi mama call. Seriously sedih sangat bile dengar suare die. I miss mama so much. Da lame ta jumpe mama and the geng. Hurm tapi ta dapat cakap dengan abah. Die ade meeting. Gile ah. Abah aku da macam YB dah. Sikit2 meeting. Asal call je tanye abah wat pe, confirm mama cakap abah tade, kua meeting.  Caya lah bah. Haha. 

























Woooo tapi lagi rindu sama ini budak. Confirm dah besar dah budak ni. Da lame ta jumpe ouh.. Wahai budak kecik i miss you so much lah. HAHA. Tadi mama call, bising dengan suara die je. Nak loving2 dengan mama pon taleh. Suara cam petir je ini budak. Mama cakap die da boleh jalan dah, da boleh lari2 dah. Tapi cakap je belom lagik. Tapi da reti panggil mama, umi babah dah. Haha sweet je. Da lame ta jumpe. Rindu seyh. 














p/s - Ok otak pun da blank. I have no ideas nak karang ape. Haha
        











LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...