Puasa Puasa puasa

Hye............ Assalamualaikum...............




Hari ni aku rindu mama. Abah. Adik2 aku. Bala tentera aku. Weii ekceli hari2 aku rindu dorang. Tapi makin kritikal bila bulan puase ni. Haha. Tambah first day puasa semalam. Memang menguji betol lah. Huhu. 



Rindu mama bising-bising waktu sahur kejutkan aku
Rindu mama bising-bising suruh pegi cuci muka *sbb aku suka termenung time sahur*
Rindu abah bising-bising waktu sahur 
Rindu adik-adik yang buat ma and abah kecoh
Rindu nak bukak puasa sekali dorang !

Yes miss them more and more !!


Semalam bersahur makan lauk yang semalam punye. Aku panaskan balik. Ayu lak masak nasik tak cukop air. Aku lak pegi panaskan lauk, tapi lauk tu ta panas2 dowh. Aku pon tak tahu nape. Haha pelik gak kan. So bersahurlah aku dengan ayu berulaskan kicap kipas udang. Haha. Tapi sedap jugak dowh. Nasik tak cukop air + ayam hangatkan yang semalam + kicap. Haha syukor dah weii. 


Tapi time bersahur tu agak tersengguk- sengguk jugak lah kan ngantok. Kalo ade mak aku konpom2 da kene marah. Haha. Tapi ape pon, ta sabar nak balik rumah and bersahur and bukak puasa same2 dorang. Pftttt baru 2nd day kot. Haih






p/s ; aku nak letak gambar ekceli, tapi ta dapat lak. line cam ha ha haram.. haih sabau jelah  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...