Perut dia berbunyi bunyi

Hye..........


Weyh ade orang cakap belog aku ni jiwang. Haha jiwang keh. Tadelah jiwang sangat aku rase. Cuma seten2 part jeh kot yang terjiwang sikit. Halah biaselah kalo tengah emosi kan. Haha lantak ah jiwang ke tak, yang penting ini belog aku. Kaw hado. Tado kan. Haa kalo tade dok diam diam. Jangan nak gelak kan entry gile2 vavi aku ni. Haha. Teremosi lak aku. Hah ini bukan emosi, cuma meluahkan kata kata yang terpendam yang tertanya2 adakah ianye betol atau pon tidak. Weyh korang paham tak ape kau tulis ni. Haha gasak lah. Buat2 paham ah. 


Ok dah lupekan kisah ceritatera itu. Tapi pape pon thanx lah sebab komen, pasni aku improve lah tak bagi jiwang. Kalo nak terjiwang pon nak buat cemano yo, da name nye TER..... haha



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
**
*
*
*











Hah ape kes lak budak kat atas ni muke seposen jeh. Weii ni namenye muka tengah lapar. Haha. Tahu time ni jam bape, jam 11pm dowh. Muka lapar jam 11pm ni lah ghopenye. Sebijik cam telur itik masin. Haha. Ni adik aku yang last. Jam 11pm pon leh lapar lagi, padahal petang tadi da bedal nasik kot. Gile kuat makan. Ok apekah penyelesaian nye bila adik kesayangan aku tengah lapar dan tidak dihiraukan oleh ibunya. Mari kita tengok dan lihat.. Hehe.. Ceh ayat taleh blah siot. Cam haram jeh. Ini belog aku ok. haha 









Nah hamek kaw. Aku goreng cekodok jeh. Haha bising jeh memalam cakap lapar. Weii cekodok kenyang kot.. weeeeeee. Tengok, ade jeh yang menunggu. Ghopenye bukan die sorang jeh yang lapar, ade jugak orang laen. Haha. Korang memang food monster betol lah. Siap dengan air bagai. Haih. 












Ok itu jeh. babai.. weeeeeee














p/s ; hari da lewat malam. perut pon berbunyi pulok. Hujan pon da turun. Selamat malam !

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...