Dinner bersama tersayang. Hehe

Hye..............




Malam ni aku dok sorang sorang dowh. Kesian aku dowh. Even korang tak kesian pon, tolong lah buat buat kesian sikit kat aku. Da abeh sadis dah aku buat muka ni. Bahaha. 

Rumet aku sorang balik umah die. Sorang lagi kua dating. Haih orang ade pakwe kene lah dating, mane leh terperuk jeh kat rumah. Haha *tetibe*  -bella, kalo kaw bace ni jangan marah aku, aku cakap mene betol. tak tipu kan- Hahaha

Aku pon nak cari pakwe jugak ah. Tadelah asal wiken jeh kene tinggal. Asal kene tinggal jeh wiken kan. Haha. Terdesak gile kaw. Dah, jangan gelojoh. Cam hape jeh, wat malu jeh. Hape kaw ingat pakwe-pakwe ni cam gula- gula ke. Senang -senang jeh leh dapat kan. Ingat ayat kaw. Single is better. *Monolog dalaman* Hehe. 


Dalam dok sorang- sorang ni kan, cepat jeh lapar kan. Cube kalo ramai-ramai, tadenye. Tapi kalo aku rasenye lapar jugak kot. Hehe. Mungkin sebab tade wat pape kot, itu sebab cepat jeh lapar kan. Keje aku ape je arini, tido. makan. facebook-ing. Blog-ing. Tv-ing. Online-ing. Haha. Ini dapat online pon naseb baek rumet aku bagi pinjam bodben. Nak harapkan bodben aku, hentah bila boleh pakai, bil ta sampai rumah lagi. Huhu sedih. Dah la line kat sini best gile, laju ouh. Haha


So malam ni aku dinner dengan air je dowh. Jus oren. Peel fresh. Haha perlu ke letak Peel fresh tu. Nakkkkk jugak. Nasib baek ade kaw wahai jus oren, kalo tak tahu lah nak isi perut kesayangan aku ni dengan ape. Memang music rock balada techno joget sume main ah. Hehe. 
























Ok. bye....................








p/s ; nak layan cerekarama kt tv3, tp cam takot lak tengok sorang2. cite seram ouh. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...