Apehal !!!

Hye.... Halooooo...........




Ade budak A ni colling2 budak B ni and btau aku still sayang die. And suruh orang tu tinggalkan aku. Watdehekk ! Lepas tu, budak B  tu colling aku nak marah2 aku lak. Watdehekk lagi !. Siap pakai private number bagai. Tanak bagi orang detect die balik letewww. Pehal, sembang lebih. Yang confusenye kenapa orang ni colling si budak B ni. Ape kene mengenanye lak kan. Tapi camne si budak A ni tahu. And camane lak si budak A ni dapat no henpon budak B ni. Gile ! Sedangkan budak A ni tak kenal budak B. Even kt pesbuk pon tak freind dengan die. Kalo nak kate die stalker belog aku 'mungkin' lah jugak. Haha tapi ghajin lak lahabau tu nak bace belog aku kan. 




Aku tetibe tak paham ouh ape masalah dorang ni. Karang aku kate die gile kang tak baik lak. Kalo aku kate tak betol kang pon tak baik gak. Ape masalah die aku pon tak tahu ah. Nak percaye bulat bulat taleh gak kan. Nak tak percaye bulat bulat pon taleh gak. Confuse ah weii !


Hah lagi serabai, Baru jeh nak lepak, tetibe dapat mesej cam gtu. Tak ke hilang mood aku. Memang serabai gile ah. 


Kalau betol pun kan, ape niat die sebenarnye buat cam tu. Ke nak kecah kan keadaan. Kalo setakat nak buat kecoh, meh sini col aku. Wat hape pegi col die. Ta payah nak buat kecah lah kan. Dah dekat 2 tahun, tetibe nak buat kecoh lak. Haha. Siot jeh. Perangai cam budak. Pakai taktik lame. Aku baru jeh nak ok, tetibe nak buat kecah lak kan. Ape yang boleh aku katekan, tak tercapai akalku. Haha


Ok itu sahaja. Malas nak ulas panjang2. Umor masing2 da besa. Ta payah pakai taktik budak sangat. Wat malu je dowh. 


















Bye ~ ~ ~ ~






p/s ; Thanx to Pakwe Neo for the trip. Lepas ni boleh balik kampung same2 lagi ok ! muahahaha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...