Percutian yang sangat tidak best

Assalamualaikum........... Hye halohaaaaa....




Cuti sem kali ni aku rase cam tade mood cam sebelum2 ni ah. Tak tahu ah nape. Cam kosong jeh kali ni. Tak cam dulu-dulu. Asal cuti jeh, confirm2 aku keluar pegi meronggeng dengan kawan aku. Tapi kali ni, huh harapkan meronggeng, nak jumpe sekejap pon dah rase malas gegile. Cuti sebulan ni cam cuti berbulan2. Siyes gile lame dowh aku rase. Ya allah tak tahu lah nape. Kalo aku keluar pon, aku ikot mak aku jeh. Pegi shopping barang dapur hape sume sah2 lah aku ikot. Tapi kalo nak kua sesorang atau berdua dengan 'kawan', omaigod malasnye tuhan lah yang tahu. Haha. Ape masalah hoiii.


Tapi keinginan nak keluar tu ade, tapi malas. Haih camane nak tulis kat sini hah. Haha. Complicated lah plok kan. Walaupon tak. Ok dah tak tahu nak tulis ape. Sekian terima kasih jumpe lagik.. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...