Mengembara lagik

Halohaaaaaaahahadoi.......




Haha ape punye trademark lah kan.. dah lah hahaha, pastu kat belakang ade adoi lak.. 


Ok2, abaikan semua itu. Anggaplah tuan belog ini tade idea laen dah nak wat trademark nye sendiri. Tapi sekurangnye tuan belog ni tak ciplak idea orang lah kan. haha. Dah2, back to the point lah plak, nak cite ape yang jadi hari ni plak. da bape hari dah tak menulis ni. busy weyh.. busy.. 


Hari ni 4/6/2011, aku and Dyg Nab berhijrah ke Damansara Damai dowh. rumah cousin die ah. al maklum lah sekarang ni dah jadi pelarian lak. tapi untuk seminggu jelah. pastu balik rumah masing2 ah. nasib baek seminggu jeh dowh, kalo berminggu2, tak ke mampos aku dan die nak tebalkan muke menumpang rumah orang. haha. segan dowh, menumpang lame kat rumah orang ni. 


Tadi kua dari gombak jam 12 pm. pegi kl sentral. tunggu bopren die datang amek. pastu pegi melilau, abiskan duet sekeping dua, jalan2 makan2. jusco yg kat wangsa maju tu. melilau kat situ jeh. 




i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i






















































. tibe2 lak tersuke bergambar kepit mulut.
Nape ye.Gambar takde motip
hahahaharapmaklumsekianterimakasih.

















p/s ; aku rase, aku cam kurus sikit ah, muahaha. korang rase camne. 


Ok babai. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...