Hannan Nabilah

Halohaaaaaaahaha......


Ok, nak btau ni besok aku dah nak kua dari rumah ni dah. sebab ape. sebab -------------- adehh complicated dowh, kalo nak tahu sila lah tanye aku secara peribadi bersama pembantu peribadi aku. haha. Aku dari minggu lepas lagi kot dok pikir mane nak merempat, mane nak tidur dowh. haha. nak pegi umah makcikpakcik aku macam menyusahkan dorang lak. menyusahkan ape, takot t menyusahkan dorang kene pegi anta amek aku time exam dowh. tak ke tu da tahap menyusahkan. 


Ok kalo setakat pegi lepak rumah dorang. tapi time exam sape nak hantar aku pegi. jalan kaki. haha. Ok abaikan masalah itu buat sementara waktu. 




Exam pon dah nak dekat ni. ZZZZZzzzzzzzzzzz . hahadoi
































Wooo budak rambut pacak2 ini sudah besa woo. comel. montel. cute. and sume lah yang sewaktu dgn die. 
Pic ni di copy paste dari wall bapak die. haha. chumel . dah lame tak jumpe ini 2 budak comel. 


























































































Hahahaha ta habeh2 tepek gambar budak ni.  Kaw komplen ?? Hah meh sini. haha





Babai. da blank. Bye

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...