Aku tak tahu nak letak tittle ape entry ni, tapi layann jelah

Halooooooooohaa  (T__T)

Hoii lame gile aku tak hapdet belog neh.. al maklum sajalah sibok katekan..

Banyak sangat hal nak disetelkan.. nak dikerjekan.. hurm masalah pon ta habeh2 datang.. da macam air jeh.. datang pegi datang pegi.. sakit kepala bila pikirkan 1 1 masalah.. sakit jugak jiwa dan raga bila pikirkan sume tu.. haih.. so amek jalan pintas, baik buat tak tahu jelah.. haha..

Ni masalah sekarang lak, laptop.. taleh nak tekan tanda seru, bracket and so on lah.. haih.. wtf.. so terpaksa lah kene copy paste ntok buat sume tuh.. haha sangat menyusahkan..

Dalam kepala ni plak, macam tengah pikir.. haih wat berat kepala haku jeh sume..  dah ah, malas nak bebel banyak2.. aku ade something yang tak haptudate nak update kan kat cni.. hehe








hahahadoii gemok suda aku






dushhh  





Ok thats all lah ye..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...