New Semester New Housemate New Roomate New House And ... No Campus Life

Halohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

Waaa da macam pengacara kat tv 18 jeh kan.... halohaaa halohaa.... patotnye dimulakan dengan Bismillah... dan dimulakan dengan salam..... (T__T)  *masok umah mentua macam tuh, konpem kene baling dengan senduk kan* hahaha.. 


Ok ok ok.... let me ceritakan satu satu cerita.... haaa meh nak cerita... lu olls bace lah kan... *macam banyak jeh kan ceritanye* .. Huh nothing lah.... mew sem ni SANGAT dan SANGAT memboringkan... sebab ape ?? meh nak listkan reasonssssssss die........












Reason pertama adalah sebab sikalang sula pindah ke Unisel Shah Alam dari Unisel Bestari Jaya... Why ?? Sebab our faculty pindah ke Shah Alam... haissh watdehekk kan...sangat TIDAK menterujakan .. *maaf kalo ade typing error* (T__T)


Reason kedua adalah sebab da ta dok kat Bestari Jaya lah kan.... hadoii itu pon nak kene tulis keh... ok2 sebab dah No campus life.. ape tak nye kan, kat unisel Shah Alam ni camane environment die kan... malas lah nak cite kat sini.. tiap kali pegi kelas, da rasa macam pegi tuisyen .... hahahaha *im sori* *tp saye maseh bersyukur* ngeeeeeee


Reason ketiga adalah sebab da ta dok dengan rumet lame.. tapi rumet n hosmet baru sekarang bestt ooo.. hahaha.. ok rindu rumet kat bj !! pastu kan, barang kat sini memahal lah sumenye... espeseli makanan.... wooo hari tuh aku makan tomyam and nasik putih and limau ais total die RM9.50 ... fuyoooo mahal gile seyh.... padahal ta sedap pon... kuah cair, lauk sikit... haishh sabar jelah an.... 




Lpeas tuh, da taleh makan kat kedai acik *garang* kat kt Bj.. wat ?? Acik *garang* ?? haha.. Ok urrm ape lagi yee... hissh macam2 lah.. banyak lah....


Hurrmm nak balik BJ ooooooooooooooooooooooooo !!



*

*

*

*







My coursemate and my housemate



New life in Unisel Shah Alam





p/s : karangan ta cukup isi.. harap cikgu ampun and halalkan jeh ok.. (T__T)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...