New Semester New Housemate New Roomate New House And ... No Campus Life

Halohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

Waaa da macam pengacara kat tv 18 jeh kan.... halohaaa halohaa.... patotnye dimulakan dengan Bismillah... dan dimulakan dengan salam..... (T__T)  *masok umah mentua macam tuh, konpem kene baling dengan senduk kan* hahaha.. 


Ok ok ok.... let me ceritakan satu satu cerita.... haaa meh nak cerita... lu olls bace lah kan... *macam banyak jeh kan ceritanye* .. Huh nothing lah.... mew sem ni SANGAT dan SANGAT memboringkan... sebab ape ?? meh nak listkan reasonssssssss die........












Reason pertama adalah sebab sikalang sula pindah ke Unisel Shah Alam dari Unisel Bestari Jaya... Why ?? Sebab our faculty pindah ke Shah Alam... haissh watdehekk kan...sangat TIDAK menterujakan .. *maaf kalo ade typing error* (T__T)


Reason kedua adalah sebab da ta dok kat Bestari Jaya lah kan.... hadoii itu pon nak kene tulis keh... ok2 sebab dah No campus life.. ape tak nye kan, kat unisel Shah Alam ni camane environment die kan... malas lah nak cite kat sini.. tiap kali pegi kelas, da rasa macam pegi tuisyen .... hahahaha *im sori* *tp saye maseh bersyukur* ngeeeeeee


Reason ketiga adalah sebab da ta dok dengan rumet lame.. tapi rumet n hosmet baru sekarang bestt ooo.. hahaha.. ok rindu rumet kat bj !! pastu kan, barang kat sini memahal lah sumenye... espeseli makanan.... wooo hari tuh aku makan tomyam and nasik putih and limau ais total die RM9.50 ... fuyoooo mahal gile seyh.... padahal ta sedap pon... kuah cair, lauk sikit... haishh sabar jelah an.... 




Lpeas tuh, da taleh makan kat kedai acik *garang* kat kt Bj.. wat ?? Acik *garang* ?? haha.. Ok urrm ape lagi yee... hissh macam2 lah.. banyak lah....


Hurrmm nak balik BJ ooooooooooooooooooooooooo !!



*

*

*

*







My coursemate and my housemate



New life in Unisel Shah Alam





p/s : karangan ta cukup isi.. harap cikgu ampun and halalkan jeh ok.. (T__T)

Sedetik di unisel bestari jaya

Wooooooo tengok title cam mendalam jeh bunyinye kan.. YES YES memang sangat bermakna.. sebab sekarang wa da tak study kat unisel bj dah.. da kene tukar ke shah alam dah.. haissh wat the ! 

Huh ekceli tade hape pon nak tulis.. haha.. sebab no sebab.. LOL ! 

Meh layan gambar jelah................

Jom lets check it out.................. (T__T)




*

*

*

*



*

*

*

*





*

*

*

*




*

*

*

*


*

*

*

*



KONON2 sedang belaja lah kan ! T__T
Location : Unisel Library

*

*

*

*

Good Bye Hostel Bestari Jaya !














Good Bye Unisel Bestari Jaya !!!! :(

Bila Tuan Rumah Berbicara

Assalamualaikum............................................... (T___T)

Woot wootttttttttttttt..... fuhh lame gile aku ta hapdate kat sini....... bape lame ?? owh hampir sebulan agaknye... well biaselah..... banyak urusan negara yang perlu disetelkan.................... (^__^)

Mari gelak secara berjemaah......... urusan negara ?? haha.. Biaselah... budak baru dapat cuti kan... urusan di rumah ?? makan tidur tv makan tidur tv..... urusan benda same sampai tade mase nak buat bende pekdah...

Well.................................................. haktuihh !

Ok... alang2 da menulis ni kan.... manyak gile nak story kat sini.... huh 'banyak' lah sangat kan.. al maklumlah kan, nak simpan kat memory kad, kat pendrive kat hardisk, sumenye da full..... so terpaksa lah simpan jugak sikit banyak kat sini ni ha.......

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*













*

*

*

*

Hohohoho ... (ketawa macam shin chan ok)










Hadoi .... ape na cite neh... ape na tulis neh.... hohoho..... da ilang da.... hadoi !

Owh no wonder lah........ ok ok .... aku sekarang tengah hangin..... tengah pikir..... tengah tertanye2 ....... tentang sorang hamba Allah ni.....


Aku pon ta paham.... napelah baru sekarang die datang balik pade aku..... disaat aku sudah TIDAK perlukan die... die salu jeh kacau haku.... huh mintak perhatian kot.... HAHAHA (gelak jahat) setiap kali ade status baru, musti die akan komen..... haissh gile hape budak tuh.... 

Dulu die buat haku merana hingga tak seberapa nak merana...... sekarang suke2 hati mak nenek sebelah tok wan kaw jeh datang balik an..... bodoh ! aku bukan ape, cuma aku ta selesa lah bader.... aku ade hidup aku sendiri sekarang..... kaw senang2 jeh datang balik.... tanye itu ini..... haktuihh !

Meh sini nak bagitahu kaw..... arap2 kaw tahulah..... aku benci kaw.... hating you make me smile.... macam patung mcd tuh aku smile.... helo..... no sorry2 for u ! &*%$^#@&   HAHAHA



Sape die ?? jeng jeng jeng........................................ sibok jeh !

Ok cerita kedai kopi da close....... kaw nampak tak die tulis CLOSE tuh... maknenye tutup lah.. maknenye sekali lagi kat da abeh lah..... (^__^)

Eyh nak cakap ni, sabtu ni da gerak balik shah alam dah.... hadoiii da taleh jumpe kaw lagik my mister bam bam... huhu... tapi ape pon, jangan lupe yang u cakap tuh..... pegi holiday kat perhentian island ok ! yayyyyyyyyyyyyyy .. (^__^) (ta pasal2) (T___T)



Huarrggh da penat seyh tangan aku nari2 kat keyboard ni dari tadi.... tulis2 padam.... tulis2 padam.... nasib baek jari aku ni lemah gemalai..... huahuahua.. 


Selamat Malam awak awak awak.......................... 


p/s : ingatkan mao tepek gambo aku kat bawah ni 2 3 keping... tapi line cam haram... dengki tol line ni dengan aku.... sengaja tamao bagi aku tepek muka aku kat cni... haissh








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...