:: Versi Cuci Mata ::


Halohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..... (T___________T)

Semalam hari minggu yang TIDAK membosankan dah .. haha seksaited lak an .. *jakun* 

Yelah .. ape tak nye .. da berminggu2 kot terkurung jeh kat UNISEL ni .. ta pegi memane .. asal weekend jeh stay umah .. asal weekend jeh lepak depan tv depan laptop .. asal dok depan laptop jeh weekend.. haissh apo makno nyo tuh .. hehe 

Ok .. so minggu ni , terlepas kesengsaraan berada di rumah .. sebab aku .. die.. die .. die.. KAMI pegik jalan2 cuci mata .. yesss i loike cuci mate .. hehe .. 

Cuma cuci mata di times square jeh .. nak pegi tempat laen , al maklumlah aku ni dok kawasan pendalaman .... karang balik lelambat mampos tade bus nak balik kampus camane ... hah tidur kat bus stop lah jawabnye... sem ni cam kerap sikit pegi ts ... sebab barang kat sane murah ... leh ah spend duet sikit an ... haha ..

Dah lah malas nak tulis panjang2 .. huh .. meh meh meh ....






Gaya gedik sial ..
Rocker lembut ...
Huh nyampahhhhhhh !!

*

*

*




Senyumanku jelas menunjukkan aku sangat bahagia .. bahagia sebab dapat keluar .. hehehe ... 





Mase ntok mencekik ..... decide na makan kfc .. sebab member haku sorang ni hantu kfc .... try fish donut, urrmm boleh lah.... curik fish donut member aku, makan 3 bijik da muak .. ntah lah nape , mungkin mulut aku je kot ..


*

*

*








Sedang menggila .... tengah tunggu rantai PERSAHABATAN siap .. 
... HAHA ...


*

*

*





Rest sat nooooo
On dat day , telah langgar janji ....
Janji tamao beli baju ...
Tapi ...... adehhh kenyataan nye memang parah ....
Hehehe (@_@)



Huwaaaa hokeyh ......
Tamat sudah ............

Babai ........





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...