:: tagging lagik :: (^_^)


Ok ... tadi pagi time ontheway nak pegi kelas.... tetibe terjumpe sorang blogger ni kat BLUE HALL, name die ana.... hahaha blogger kaw ! Die btau yang die ade tag name aku kat blog nye......

Ish3 inilah menunjukkan aku da lame ta blogwalking..... haha.. Ok2 dah lah, aku nak jawab soalan yang ditanye neh..... *angkat tangan ke bahu, mata ke atas ! hehehe 






apakah yang sedang anda lakukan 30 minit yang lalu??

Huwaaaaa.. saya tidur... sebab kepala  aku pusing.. sekali macam gasing daaa... (@_@) and tersentap hati mak nak dengan someone.... (sabar jelah) hurrrm



2jam yang lalu??

Breakfast kat food court.. makan mihun goreng jeh... dalam proses turunkan 5kg... huwaaa.. (T______T) kelas investment cancel tadik.... haissh penat tau !



anda suka??

Shopping... hanging out... travel... tengok air terjon... tengok laut.... uarghh itu sume leh wat aku DAMAI adn TENANG... weyh thats y bila tersentap hati mak nak atau dalam kepiluan atau dalam keserabutan aku suke tengok gambar air terjon and laut... sebab ?? weyh na pegi pantai payah kot, tak reti na control keta... *hang jangan ketawa kat aku nooo!!  .. so i need someone maaa !! hehehe



minggu lepas...

Minggu lepas......................................................... hurrmm sangat MEMBOSANKAN..... terperuk jeh kat hostel macam orang gilak aku rase........ bangon kol 12... layan korea sampai tengah malam....... and begitulah esoknye.... BOSAN !! kaw tahu tak BOSAN !! *emo lak aku (T____T)



TIGA lagu yang anda boleh dengar berulang kali??


Ok.... first...... becaused you love me by celion dion...... weyh lagu ni best gilak kaw.. betol aku ta tipu... hari2 aku dengar... ringtones henpon pon lagu neh... haha.. 

Ok..... second..... Selamat malam sayang by Faizal Tahir ... weyh lagu ni pon best... hari2 dengar gak.... haha.. buat tdo ! 

Ok.... third...... munajat cinta by sape tah singer die... aku pon lupe sudaaa.... 




TIGA binatang yang anda tak suka??


1.     Katak

2.     Lipas

3.     Pacat

Euwwww sangat tidak suke ! i hate if someone takot2 aku dengan pacat.. i'll kick ur arms !!


LIMA fakta tentang saya...


1.     saya suke senyum and gelak.. haha (T_________T)

2.     saya seorang yang penyabar... err penyabar kah ?? yess mama aku salu cakap aku penyabar ! hahaha 

3.     saya seorang yang SETIA .. betol lah ! haha..   i setia hokeyh .. cepat belanja.. i nak cadbury chocolate yang besar punye !! hehehe (@-@)

4.     saya sentase ingat and sayang SEMUA sahabat sahabat saya... even "die" pernah lemparkan perkataan be**k pada saye.. takpe, saya halalkan... mak saye cakap ta baek berdendam dengan sahabat sendiri.... hahaha 


5.     suke makan ! (@_@)




tahun depan saya mungkin...

Hurrrmm mungkin saya akan   ..... tah lah, maybe lah KOT..... hahaha... and yang pasti tahun depan saya akan grad !! yeaaah ! Insyaallah.... 



saya tidak reti...

Saya tidak reti drive................ huwaaaa sampai hati mama ta bagi green light to me buat lesen... adik aku da ade lesen pon.. aku jeh belom... hukhukhuk.... and jugak saye tidak reti maenkan perasaan orang.... haha itu yang penting hokeyh !



saya pandai... 

Saya pandai mengampu atau lebih dikenali membodek mama dan abah saya..... hehehe



saya ada...

Buat masa sekarang saya ada....... mama......... abah........ atok........ adik2 perempuan......... family.........   kawan time sekolah rendah............. kawan MSMP......... kawan SMAS.......and kawan UNISEL............ saya ada pinky cammy yang sangat aku sayang sayang sayang gilak2 !! (@_@)


saya seorang...

Saya seorang pendiam kalo tengah sakit hati atau tengah malu...... hahaha
Saya jugak seorang pemalu...... hahaha



adek saya...

Siti Nur Shahirah
Nur Fatin Wahidah
Nur Anis Adlina
Nurul Asyiqin Laili

Kami semua pempuan.... kami boleh tukar tukar baju.... kami boleh tukar tukar tudung.. malah kami boleh tidur sekatil jugak...... hehehe... yang penting kami suke gadoh2 ! yeaah !



saya tidak pernah bosan dengan...

My family........... my life after him..........  



bilakah pertama kali anda bercinta??

Chitt ! soklan taleh blah... hahaha... ok dengan merendah diri and sejujurnye aku menjawab, when i was 19th...... yeeaahh !



perkara yang orang selalu xpercaya tentang anda??

Bila saya cakap 1 hari saya tak makan...... bile saya cakap saye diet........ hahaha... ape daaaa korang neh..... salu tak caye kalo aku cakap part tuh.... haissh sampai hati an.. 


saya rindu...

Now saya rindu.............. family saya seyh.....................  



saya xsabar...

Nak balik rumah...... KELANTAN !!!!!!!



LIMA laman yang anda selalu layari...

1.     Blogspot

2.     Google

3.     Youtube

4.     Facebook

5.     Tagged



jom tag orang


2.     Ila dhila

3.     Bytea



Eyhh da abeh ropenye ye..... ok lah..... ana, thanx for tagged me...... and to you, my readers, thanx for reading...... sayang kaw !! (@_@)



















No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...