:: Sugar Glider sangat chomel ::


سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ



Hehehe... arini ghase mao menulis lagik....... mao menulis tentang ape.. ?? haaa itu yang kita tak tahu lagik.... 
Marilah same same kite mempikirkan hape nak menulis ye kawan kawan......
PANGGGGGGGGG !! sadap u.... jangan mengarot ngarot lagik...... hahaha... 

Ok2...... pembukaan entry kali ni cam orang meroyan jeh kan..... haha.. ekceli gua tade idea camne nak bukak entry kali neh...... so setelah dipikirkan marilah ber'intro entry ini dengan ting tong ding dong..... hehehe... alaaa jangan siyes sangat... hidup ni KENE and MESTI hepi sokmo......barulah bestt, bahagia hidop ni.... haissh uols neh kan....... 

Ok2, kali ni gua nak wat wish samting aw..... na tahu ape ?? ape ape ?? ce cite ce cite... *gile kene sampuk dengan kak limah dah...... haha.... haissh

Entry sebelum ni aku ade wish samting an... and aku ade cakap nak haplud gambar something tuh kan..... alaaa adelah aku cakap kat SINI hari tuh..... Haaa mende tuh lah aku nak.... Hehe... meh2 akak eqa nak tunjukkan korang neh.... Tapi korang konpem dah lame tahu an pasal menatang ni.... well, aku biaselah budak ta haptudate kan... lambat lah sikit.... huwaaaawaaawaaa !! (@_@)

Ok, name menatang ni adalah SUGAR GLIDER..... haaa betol ke aku spell tuh..... hehe.... eeeuwww menatang ni sangat lah comel..... 


*

*

*




Comel kan...... cam hamster pon ade gak mende alah neh..... tp kalo die tebang, cam kelawar pon ade gak..... hehe.... before this aku da pegang dah sugar gilde neh.... kawan aku ade bela 2 ekor..... sangat comel.... budak tuh siap bawak pegi kelas lagi sugar glider neh..... hahaha tengok, menatang pon masok kelas belajar aw.... kaw hade ?? hahaha.....


Meh2 tengok kecomelan die lagik................













*

*

*



Tapi menatang ni mahal lah..... as a student aku ta mampu lagik nak beli...... huwaaaa harga die kalo ta silap same dengan sebulan aku makan........ huhuhu..... 


Ok.... nak tulis ini jeh ekcelinye........ hehehe....




BABAI ..... (^_^)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...