~ My first journey ~




Hah apakah..?? CINTA....?? Weyh ape itu CINTA ..?? Aduhhh aku sebenarnya tak tahu ape itu cinta.. 

Cinta pada Tuhan.. Cinta pada Nabi.. Cinta pada Ibubapa... Cinta pada family... Hah itu jeh yang aku tahu dengan cinta....

Tapi, camane kalo cinta sesame manusia.. means cinta antara lelaki and wanita... wow ! LOVE !

Hahaha aku ekceli da tak reti nak cintan cintun after a year breaks up dengan debab.. until now, aku sedang carik diri aku yang dulu.. sedang kembalikan perasaan untuk cintan cintun dengan manusia bername lelaki.. *hello jgn pikir aku les hokeyh.. aku STRAIGHT hokeyh !

Pengalaman yang lepas menjadikan aku takot untuk bercinta lagik.. WOW ! Ayat taleh blah .. hahaha .. sebab aku bukan senang and mudah untuk falling love or  with someone.. 

Now aku try untuk bercintan.. tapi kali ini aku akan coba berlagak relax dalam cintan.. hehe

Ape itu relax..?? haaa relax macam kawan... bercinta tapi time cakap atau jumpe atau dating, aku akan bercakap macam cakap dengan kawan.. haha baru rock an ! huh sesape ta paham tapelah, sebab aku pon tgh coba ntok paham ape yang aku cakap and tulis.. haha (@_@)






Patot lah aku tengok bercintan ni sume jeh indah... tengok henpon senyum2.. na tdo pon senyum pegang henpon.. adehh parah parah.. haha itulah situation kalau dah bercintan an.. haissh macam2 jenis an..

Tapi kalo da break up..?? Huh amek kaw.. sumpah seranah sampah sume klua.. haha itulah namenya cinta.. very the pelik an.. aku...?? haha aku elek jeh.. gadoh..?? huh aku akan diam, lantak kaw le.. jeles..?? huh lantak kaw le kaw da besa and tahu pikir.. haha

Sangat ta berhati perot an aku.. hey im who im lah.. tanak lah jadi orang laen an.. to him, terimalah aku seadanya if u betol2 wanna be wit me.. if not, ok go on.. haha siot kaw !! (T_______T)





Ok now, im trying to be a gud girl in our love.. 

Aku takan taruhkan harapan tinggi in our love....

Yang penting, die boleh jadi diri nye sedirik....

And

Bleh love love me always..

Hahaha

Hurrmmm

TAPI


TAPI


Debab datang balik pada bila die tahu sekarang dengan someone... hello debab, why sekali lagi u nak seksa i.. huh u tahu kan, how i feel to u before this.. but u ignore it and dont care about me.. and now why you came back in my life hah ! hissh kacau ahh... huhu


Ok

Im promise to forget everything

But debab........ im ................... u !!

Ok let it go !!

Gilak kaw one more time.... 






Thanx to him

Thanx dear

Currently, u make my heart smile to u and my world......

U make my heart comfortable wit u.........

U make my heart feel like im a................. 

Hahaha cannot tell u maaa !

Thanx to u for everything......

Im trying to  more love wit u......
Euwwwwww... uwekkks !! 

Hahaha u're the one my rock !

Welcome the to the new life....

My life...... and our love !! 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...