:: Mengulit Kenangan ::

Haloooooooo...........

Nak story something ni..... pastu nak mengulit kenangan ni....... hehehe.. 

Weyh kenangan ape ??? ce cite ce cite.............!

Haa nak cite lah neh......... meh2 baca cite..... jangan dengar.... bace jeh tau..... kalo uolss dengar, konpem korang bermasalah........ hehehe

Semalam aku ade IM dengan cikgu tarian aku..... aku panggil die abg shazrul.... student sinik jugak..... tapi now da jadik cikgu inggeris dah agaknye kot..... hehe lupe nak tanye die semalam.......

Weyh hang pa tau tak satu ketika dulu aku penah masok event tarian..... walah weyh, cayalah ! aku menari.... etnik kreatif kaw.... kaw ade ?? ade ? tade kan ! hahaha *gelak jahat .... Aku ni ekcelinye, ta reti menari- nari neh...... keras weyyh.......

Semmuanye bermula begini............................................

Si mira tu ajak aku temankan die join kelab tari2, aku pon temankan lah..... mulenye nak temankan jeh, last2 sekali dengan haku join..... haishh very de kaku and keras..... yelah, mane tak nye..... malu aku seyhh.... seumur hidup aku, aku ta penah nari2 neh..... haissh ! tapi cube nye cube, akhirnya lembut jugak lah walaopon ckit... jadiklah kan....... hukhukhuk.... 


Hang pa ta pecaye aku story neh.... haa meh2 nak tunjuk gambaq 2 3 keping........ hehe

*

*

*







Ini dancer pempuan jeh...



 Haaaa ini lah group aku........... nama group kteorang hape dah, haissh lupe lak...... nada bestari ke hape dahh..... haha... ampun maap dipinta yer........ 











Cikgu tari kami yang laki laki pakai cemin mata yang dok tengah2 tuh.. Abg shazrul....... kteorang panggil die abang jeh...... 


Die bestt .... die baek.... die sporting..... die bestt ..... hahaha abang ! cepat belanja saye mcd sekarang !!!!! hehe (^_^) .. Ok, jujur saye cakap, korang sume bestt wokkkk..... tetibe lak ghindu time nari same2 dulu..... sampai 3 4 pagi kot practice.... 

Eyh jap2 !! kteorang wat performances kat Tasik Shah Alam..... walah malu siott ! haha.. first time kot menari depan public..... if cakap depan kelas pon gugup... bayangkan aku menari kat stages depan orang ramai..... fuhhh gemuruh kaw !! Tapi alhamdullilah, semuanye OK ... 

Tarian yang kami perform on that day are..... Hindustan punye tarian..... Ngajat....... lagi 2 da lupe namenye... hehe... sume 4 jenis dance arr.....  tapi aku paling suke ngajat, yess tarian ngajat aku lepas... yang laen hampeh, hahaha... 







*

*

*








Gambaq kat ataih ni hang tau dak kol brape time tuh ?? 1 pagi kaw...... gara2 besok dah perform..... hah amek kaw, sakit kakiku......  bak kate aku, berlatih sampai lebam.... hehehe... tapi ok lah, dapat makan free..... errrrrrrrrrrrr...... haha






*

*

*



Pahal kaw wat muke cam tuh ! (*_*)


*

*

*


Siap2 mao perform

Ini lah mira.... yang telah menterjebak aku dalam dunia baru ni...
Ahakkkss !! Hehehe 



*

*

*








Haaa time ni da abeh perform dah.... nebes gilak kaw ! hahaha... tapi lastly, buleh gelak sepuas puas nye.... bestt ahh ! after tu, dapat makan.... yeaaaaa !! donat.... aku suke donat.... abeh 3 bijik..... haha..... errrrr (@_@)









*

*

*


Hah itulah kenangan yang ta bisa aku lupekan.... wahwahwah.... haha.. betol.... dimana dari situ wujudnye kerjasama dalam pasukan..... bestt ! kalo boleh nak menari lagik..... errr walaupon keras........ hehehe rindu !!!


Ok, setakat ini dahulu part of mengulit kenangan........ hehehe




p/s : sorry.... gambar tak tersusun lak... (^_^)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...