:: Ketandusan Tajuk ::

Assalamualaikum .........................


Selamat pagi....


Haissh aku cam tak tahu camane nak stat entry ni.... hehe.. cam blur jeh.... tiap kali na stat menulis, aku ta tahu cmane nak mukadimahkan..... tapi sekurangnye aku bagi salam pon ok lah kan...... huhu...


Ok lah... ekceli tade mende pon nak tulis sebenarnye neh..... cuma tentang kehidupan seharian aku yang bosan jeh.... huhu.... tulis panjang2 pon, agak2 ade orang bace ke ar.... *hukhuk sedih jeh an* ... haha... tapi tapelah, sape sudi bace...... aku ucapkan terima kasih daun keladi..... nanti bace lagi....... hehe (T_______T)


Dalam tengah menulis ni, aku tengah dengar lagu Tuhan berikan aku cinta..... wallah entry sebelum ni pon, time mengarang aku dengar lagu tuh jugak..... sebab ape ?? haha op kos lah sebab lagu tuh best didengar aku kan..... Aku pon tak tahu nape, tiap2 kali nak menulis aku mesti dan wajib kene dengar lagu tuh..... haha berantu dowh lagu tuh......... 


Banyak kali gak ah ulang..... ta bosan aw kalo dengar..... haha




Ta caye ?? tuh tengok rabbit aku pon tengah dengar lagu itu jugak tuh... terhenjut2 kepala dari tadi lagi tuh ta benti2.... hahaha.. 


Pagi tadi ade kelas investment jam 9am.... kelas tuh sejam jeh.. walhal dalam schedule 3 hours... haha cayalah lecterer tuh..... salu abehkan lecture awal.... paling lame 2 hours... and paling sekejap and awal 1 hour only.... ta penah dibuat lecturer laen aku ase... sepanjang aku study kat sini lah an..... haha... 


So, tadi pagi abeh kelas.... pegi foodcourt, itulah kali pertama ntok sem ni aku breakfast... makan kuew tiaw goreng beb..... hape korang ta caye ?? haha tolong lah pecaye keyh.... sebelum ni aku ta penah bekpes dengan makan kuew tiaw kat sini.... paling ciput pon aku makan roti gardinia setengah keping jeh.... *aku ni ade penyakit pelik sikit kalo makan pagi neh* hahaha.. (T__________T)




Wokeyh lah..... ade hal..... nak........................... errr babai ! (^_^)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...