~budak TAK uptodate~

Assalamualaikum.......................

Bismillahirahmanirahim...........................

TOday is ahad ... huwaaaaa sekali lagik tade wat hape kat umah.............

Sedang bosan2 tadi, aku wat spot check kat lappy......... Da namenye pon bosan, buat jelah ape yang patot... hahaha.. aku ni budak baik...... even bosan pon dok umah jeh tau..... huwaaaaa *padahal perasaan nak kua sangat melonjak2 ! hehehe

Pastu terjumpe lah plak gegambar neh....... Tapi kejadian kat gambar ni tahun lepas punye..... So disebabkan dah lepas, aku hitam puteh kan lah itu gambar..... hahaha....

Meh2 kito pakat tengok jom................. (T________________T)


*

*

*










Hah ape kes tuh ?? hah ??

Hehe dorang tuh tengah berlakon tuh.... dah2 jangan kacau dorang... hehe..

Kami 1 class dapat asingment kene berlakon in group.. fuhh naseb baek ah in group.. kalo individual ?? huh mampos aku takan buat and aku rela drop subject tuh.. hahaha

Ekceli banyak lagik group.. tapi aku ta dapat snap sume.. ade poblem ckit.. haissh..


*

*

*



Yaww i got RM50000 kaw !!
Hahaha 
Ini group deme yang punye.... akim and madi
Aku tompang bergambar jeh....
Hehehe

Akim.....
Long time no see kaw....


*

*

*














Hah da abeh kelas pe lagik 
Pekene cornetto lah
Baru syiokkkk
Hehehe


*

*

*










*

*

*




Eyh tertinggal kat bawah lak group deme ni.....





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...