~ untitled ~ thanx

Haloha eqa disini menulis lagi ...... 

Err ape motif ayat pembuka kata kaw cam gtu eqa.. hehe.. * saje nak ubah style ckit.. eyh stylo tak ayat mukadimah camtuh..?? huh lansung ta stylo kan.. yeaah tengok kiri kanan, and then gelak diri sendiri.. hoho..


Haa hari ni ade 1 story aku nak share kat sini.. aku nak share dengan kengkawan pon.. haissh malu lah.. haha *gedix syial !!* before this aku da story kat sini.. about MR. S .. haa die lah.. hey u know what, MR. S tuh da ade bunga.. huh melepas kaw.. patot lah die da ta layan aku an.. before this asyik2 col aku jeh, tengah2 malam pon col mesej.. tapi now..?? uwaaaa i tade lagi.. hurrm maybe die trase dengan kata2 aku hari tuh kot.. hah takan kot..?? urrm tapi mungkin kot.. haissh dilema.. huhu


Ok lah.. start rini tanak lagi suke kat MR. S tuh.. hahaha.. agak2 kalo die bace ni mesti die hangen tahap dinasour cam dalam cite atomen tuh kan.. pastu die attack atomen tuh.. pastu atomen tuh attack dinasour tuh balik.. * asal lari tajuk neh* eyh sori2.. orang cakap sori2 lah ! hee 



Hah see....... i can still and still and still smile without you lah MR. S.. hukhukhuk.. biarlah, saya suka awak suka.. saya bahagia bila awak bahagia... sebab awak adalah kawan saya selama - lamanya.. kalo awak bace ni, awak tahu saye tuju kan ntok awak, nanti awak belanja lah saya keyh.. saya nak piza jeh.. tamao lebih2 pon.. tapi kan kalo keni rangers rojes pon ok jugak..  hahaha.. saya kan baik and sayang awak.. ~ lalalalalalala~ 

MR. S tuh ekceli  my bopren  my bespren.. hohoho






MR. S , aku salu doakan kaw. moga kaw bahagia.. hehehehehe






Hahaha sape sayang saya cepat angkat telinga cepat.. saya tunggu jawapan anda.. !


p/s : aku menulis sebab kaw.. aku cuma meluahkan isi hati..
       aku menulis sebab die.. aku cuma ingin sedar.. ~~~
       LAYAN jeh..... 




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...