my 2nd award

Dimulakan dengan Bismillah.. Disudahi dengan Alhamdullilah.. Opss belom sudah lagi okeyh.. Baru nak setat jeh neh.. Hehehe.. Berada nye saye disini, adalah untuk menggosipkan mengumumkan bahawa saye telah mendapat award sekali lagi.. iaitu buat kedua kali nye.. hahaha.. credit to cik amani  si gadis ulat ulat rama rama .. Love yo much bebeh !! hehehe.. Jom2 skodeng tengok ape award yang die bagi.. 



Haa tu lah award nye okeyh.. 
Baru beberapa bulan active ber'blogging ni da dapat award
Hahaha sedikit bangga lah 

Terima kasih terima kasih
Hehehe


So now cam biaselah an kalo da dapat award ni
Apelagi........ jawab soalan2 yg ditanya lah.......
Lets check it out !!

*

*

*


1) berikan ucapan

Alhamdullilah.. bertemunye kite sekali lagi di entry ini.. syukur kehadrat Illahi kerana masih panjangkan umur saye dan masih berikan saye kekuatan untuk menulis enrty ini.. Terima kasih tak tehingga pada amani yang telah berikan award ni kepada saya... terima kasih sekali lagi... hehehe.. err panjangnye.. *ucapan kan*


2) berikan 4 ciri girl/boy idaman untuk di jadikan wife/husband

my future hauband... calon2 nye adalah.......

  • Op kros lah nak yang boleh membimbing saye kearah kebaikan
  • Hati musti bersih lah bader.. bersih maknenye JUJUR ye abang2 tuan2 Dato2 ye
  • Mestilah ade kerjaya yang tetap.. means kat cni, kerja bagos..
  • Baik.. loving.. pengemas.. tidak cerewet.. pentingkan family.. 
Hah nak 4 jeh..?? banyak lagi ciri2 nak btau ni.. haha.. ok tapelah, later2 lah.. YA ALLAH.. KAU kurniakan lah seorang lelaki yang mempunyai kretiria diatas.. *haha lelebih lak kaw * ok fullstop... !


3) berikan 1 tip untuk kekalkn hubungn korang dengan partner korang

Trust each other.. and no tipu tipu.. ape yg penting..?? JANGAN TIPU MENIPU !


4) pernah anda jumpe doa perdekat jodoh & putus cinta?

Hurmm tak penah lorh.. 


5) letakkn 10 link pilihan anda and tell them that u have won this award

10..?? mak kaw banyak nye... haha ok i try my best !

Ana
Payik
Fikri
Irfan

Hohoho maap ye... tak cukup... so laen kali jeh keyh....  Okeyh siap suda..... mao zzzzzzzzzzzz
Sayonara.... babai !!



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...