~ Kalau lah aku ade ~

Bangun jeh pagi ni terus pegi buang hamek cadbury coklat.. hoho ape mimpi semalam pon tak tahulah.. breakfast with chocolate.. urrm itsn't ok ..?? baru nak diet nak turunkan berat badan, tapi sarapan dengan chocolate.. haha kaw memang terbaik lah eqa.. selalu buat something yang tak dijangka and diduga.. kaw memang eqa.. <= " itu ayat kawan aku salu cakap kat aku " hehehe.. Im who Im lar kan.. not u.. not her.. not him.. not them.. ~~~


Hurm hari ni.. cuti thaipusam.. buhsan lak dok kat rumah tade hape nak dikerjakan.. bangun pagi.. makan.. online.. facebook-ing.. blogg-ing.. tagg-ing.. melalak.. makan.. tidur... hurrm itu jeh keje and rutin bila cuti and tade kelas.. very de membuhsankan seyh.. on weekend pon ulang rutin yang same.. hoii hidup aku sekarang ni sangat membuhsankan tahu tak.. same same same.. haissh buhsan kan.. everyday same jeh.. orang laen adelah jugak something nak buat, aku..?? huh memerap kat umah cam ikan pekasam.. * ekceli malas nak bergerak.. (^_^)

Kalau lah saya ade.........................


Ayat gedik di pagi hari tade hape nak dikerjakan............................





  • Kalau lah saya ade peneman setia atau name saintifiknye p.a.k.w.e. haha.. weyh sumpah kalo aku ade bopren aku memang setia gile vavi ah.. haha * kaw melampau seyh.. lempang diri sendiri !! ayat taleh blah an.. ok pape pon, im who im lar kan.. not u.. not her.. not him.. not them.. haha aku punye suke lah an.. tapi tapi tapi, disini saye nak tegaskan yang ta bape nak tegas, saye takan ade pakwe laen selain awak badak debab.. hahaha 

  • Kalau lah saye ade kenderaan atau dengan name saintifiknye transportation.. haha.. alangkah bestnye kan.. senang nak bergerak kesane kemari.. buhsan..?? lets hanging out bebeh.. malas nak kua jalan kaki..?? lets use my car bebeh.. hahaha senang dan mudah jeh kan... ta payah susah2 and merase buhsan lagi.. ade kereta sendiri.. ade duet nak bagi keta makan.. ade tempat yang nak dituju.. hah sumenye jadi mudah beb... wa cakap lu.. haha.. * kalo mak aku bace ni konpem die takan bagi aku keta coming soon and maybe forever.. haha.. kalo lah ade kereta sekarang neh, sekarang aku rase buhsan sekarang jugak aku stat keta n kua.. haha.. cakap pasal keta ni kan, teringat lak kat debab.. aku penah cakap kat die, mama nak bagi aku keta.. aku belom abeh cakap lagi, die dah potong jalan cakap  TAK BOLEH !!! dengan serta merta.. cakap jalan kat sini bahaya lah.. nanti aku salu kua lah.. hapelah..  haha sayang jugak kaw kat aku an debab.. tapi yang aku geramnye, mak aku memang takan bagi aku keta selagi aku ta abeh diploma.. chitt debab nye pasal lah ni.. masin nye mulut kaw debab ! shut up your mouth debab.. cehh emo lak kaw.. hoho

  • Kalau lah aku ade dslr ato dengan name saintifiknye kamera... haha best syial kalo ade dslr.. itu memang idaman aku.. aku suke bukan sebab ape aw, sebab gambar nye tuh lawa.. die punye colour ape sume.. haissh yg sewaktu dengan die tuh lah.. huh tah bila lah kan dapat.. haha.. member aku da ramai pakai dslr.. * tapi ok gak, sebab aku bleh jd model korang.. haha



Ok lah.. da ngantok dah.... nak tidur jap.... nak cari idea.. hehe idea lah sangat an.. haissh bialah im who im kan.. orang india tengah celebrate raye, aku nak tidur.. * err ape kene mengena eyh..?? 



Nah hati ni saye bagi 1 untuk my debab and 1 lagi untuk yang sudi bace belog ini.. love uols a lot tau ! 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...