~ Dun tell anyone ~

Salam pembuka kata....


Da lame asenye tak ngedate blog ni.. hoho.. saye bukannye ape, sejak 2 3 menjak ni masa cam busy jeh.. banyak keje nak disetelkan.. * ok, tampar pipi kiri kanan laju2.. hahahaha macam lah ade orang nak bace belog kaw eqa !!


Ok lah, tujuan sebenar aku hidupkan belog aku ni adelah untuk melepaskan segala perasaan aku.. tak kire lah aku tengah gumbira ka, tengah berduka lara ka, tengah marah ka, tengah ade problema ka, and yang sewaktu dengannya ka.. kan... senang ckit, aku ta payah nak susahkan teman2 kawan2 sahabat2 untuk dengar masalah aku kan.. dorang pon aman kan.. hehe


Kalo ade sesape nak tahu, belog aku yang ni sopan ckit aw.. btol, ta tipu pon.. hehe.. tapi kalo sesape yang penah bace tumblr aku, memang ayat2 aku disana agak terkurang hajar ajar ckit lah.. ayat jeh ok kurang ajar, aku ni terlebih ajar ok ! haha.. ayat2 disitu agak terkurang ajar, sebabnye adelah aku tahu tade sape yang bace tumblr aku.. hehe.. err yeke..?? yelah.. btol lah.. * sy jujur orangnye*  amek lah saya jadi gepren awak.. haha






Aku menulis entry kali ni sebab aku tak tahu nak mengarot ape sebenarnye.. so aku menulis ape yang sedang bermain dalam kepala aku and sedang dipikir.. hey saye punye suke lah..  


*

*

*


*

*

*

Haa gambar yang kat atas ni pehal lak tetibe masok kat cni..?? * haissh kan da cakap, saye sedang menulis ape yang tengah maen dalam kepala.. haaaa.. 

  • How can i forget you when u always on my mind..?
  • How can i not want u when ur all i want inside..?
  • How can i let you go when i cant see us part ..?
  • Hoe can i not love u when u control my heart..??
Hah hamek kaw jawab jawab jawab ckit.. heee kekadang aku buhsan aw dengan ayat2 cinta neh, jiwang. Kenapalah ta penah wujud and jarang sekali ade lelaki yang btol2 setia pade pempuan.. lelaki yg tol2 setia, yee memang ade.. tp nisbahnye 2/10 jeh.. haissh manyak ckit ohh.. 

*

*



*

*

*

Haa ini pehal lak ade gambo budak neh..?? ta bleh letak gambo laen ke..?? haha.. haa ni maknye nak btau yang ketika ini saya sedang marah.. geram.. and tenyen pada budak debab tuh.. saya marah tahu tak.. awak si debab yang tak tahu nak hargai someone and something.. nak, cari.. tanak, tinggalkan.. huh ingat awak tuh bagus sangat ke weyh !! helooo peliz lah okaih .. 


*

*

*



*

*

*

Hoii tetibe lak rindu nak mandi air tejun.. huhu teringat lak kat gambar neh.. pegi mandi kat air tejun ape tah namenye.. kanching ke hape, aku pon da lupe dah.. time aku ber- 4, lagi sorang op kos lah syaza.. haha.. die tade, sebab sebab sebab.. op kos lah die tengah snap gambo kteorang ni.. Bila lah agaknye lagi nak pegi mandi air tejun neh.. eyh kalo mandi pantai pon ok gak an.. mandi kat pantai pd, fuhh best siot.. sapelah nak bawak aku neh.. hohoho 




*

*

*

Haha nak btau ni, i think u r special to me.. *sape..?? hey u lah.. 
Hurrm no one special to me.. sebab..?? tak tahu.. sekarang saye tengah bergumbira lak.. sebab my debab sedang ym me.. haha.. sayang debab saye sangat2.. jap2 nk pk, tapi nape ekk tetibe jeh ym me.. hurrm buang tebiat agaknye.. haha.. tapi tape, im love it.. rindu awak sangat debab.. i think you are special to me.. 
Ok2, stop2.. tutup cerita kedai kopi okeyh.. ! 

Ok sudaa tutup..... babai !! 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...