Soksek-soksek muke buke


HYE HYE HYE
Holaa Holaa
You all ade pesbuk tak..??

Hah ???

TAKDE..??

Halah tipu lah lalo tade pesbuk sekarang ni kan
Sume orang ade pesbuk or tweeter dah
Mak cik pak cik kite pon ade pesbuk jugak
Inikan student and remaja
Takan tade kot

Hehehehe

Eyh tetibe lak cakap pasal pesbuk ni

Ok lah mari kite mulekan entry ini dengan lafaz bismillah
(T_T)

Tadi dengan tak semena menanye saya ter'try satu application ni aww
Konpem ahh korang da try application tuh

Iaitu application my setatus in 2010
Hehehe


*ini baru 1/44

Haa hak ni lah aku cek habaq kan
Ish banyak jugak yee di postkan kat status pesbuk tu

Hahaha
Cam tak caye jeh
Ok i bagi lagi ekk............

*

*




S
T
A
T
U
S

P
E
S
B
U
K




Adehh cukuplah yer
Kalo nak tengok lebih detail my status in 2010
Tengok lah muke buku kite ye
Hehehe





Senyum...........
Tak perlu kata apa2........
Senyum...........!!!

Nah BUNGA ntok korang yg singgah belog saye
(@_@)







No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...