SAYE. AWAK. DIA


Ok, firstly i wanna say gud......................... err afternoon suda.. (ingatkan baru kol 10am). Hehe.. Peace everibadi !!


Ekceli, tade ape nak ditulis pun entry kali ini. Cuma gegambo aje banyak kot. Sebab sekarang saya tengah menggila try and mencoba (try n mencoba bukan same ker..??) shawl. Kebanyakan yang dipakai bukan lah kepunyaan saya (eyh terlebih jujur lak) hehe.

Tapi cam best lak pakai shawl ni kan. Haha. Mungkin lepas ni saya akan pikir sekali dua ntok tukar style kepada shawl. Fuhh tapi saya perlukan tahap kesabaran yang jitu ! haha



Hehe inilah tuan nye shawl yg kite pakai and posing tuh.
Err whats style cam tuh..??
Hidung kembang
Pipi tembam
Owh no !
haha

*

*
Tutup muka cepat
Hehe

*

*

*



E

Q

A









You know what, this pics was taken dalam gelap tau
Sebab my cammy akan berfungsi dalam suasana yg gelap saje
If kat tempat cerah dia akan jadi kabur
Adehh baek kan cammy saye
haha
Sape nak try bergambar lam gelap wit my cammy conctact lah saye
Konpem korang akan rase gumbira
haha




Haa ini pulak sesi webcam
Cantik tak..?????
Cepat cakap CANTIK sekarang !!!
hahaha
I mean orang yang pakai mata belalang kt belakang tuh
hahaha
Pakai webcam pon jadilah
Nampak 'jelas' gak kan
hehe

^

^

^

^

Nak lagi tak..??
Cakap nak sekarang !!
hehehe




Inilah saya
Name saye atikah
Tapi korang leh panggil saya eqa
(perlu ker..??)
hehehe
EQA SAYANG KORANG SUME TAU !!




Hehehe
Inilah kawan seangkatan saya
Dialah geng terbaik saya
1 kepala
Sehati sejiwa sebengong
Hahaha
Baek punyeee........

Ok lah itu saja ntok enrty kali ini
~~~~~ papai !! ~~~~~




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...