saya sedang menjawab soalan


Assalamualaikum w.b.t
Selamat Malam
(T___T)

Saya telah di paksa arahkan oleh Amani ntok menjawab question question yang akan dijawab sebentar lagi.. Sebab saye telah di tag d belog nye.. Eyh cam skema lak an ayat.. Ok lah saye pon sedang tidak faham ape yg di tanya.. Yelah sebab ni 1st time saye di tag.. Hehe.. Ok so saya nak jawab soalan soalannye dulu yer..

Let's check it out bebeh
^

^

^



1st question: pendapat tentang blog dari mata hati



Hah pendapat tentang blog dari mata ke hati..?? ape tuh..?? Aku rasa ianye satu perasaan yang diluahkan dengan menulis. Dia tulus dengan perasaan kot.. Ok, sebab saye suka menulis.. Saya suka luahkan kat belog.. So dats y lah kot saye wat belog ni.. My blog adalah tempat saya bleh shout out.. boleh yell sekuat hati.. Haha so tade sape yg boleh marahkan sayakan.. Cam saya cakaplah, every story i've told is all about me.. (eyh betol ke jawapan yg ditanya ni) hehehe



next>>>>>






2nd question: tunjuk gmbar desktop anda






Haa ini lah desktop saya
Siap ada dorayaki lagi tau
Tengok my desktop tu gambar time form5
Letak pics tuh sebab rindu dorang
Hahaha
*sori gamba tersame lak dgn enrty sebelum ni  ^_^



next>>>>>




3rd question: snap gmbr anda skrng (tak kira dlam ape jua keadaan)





Haa ini gambar latest punye
Panas lagi kaw
Hehehe
Ape macam...??
~ macam eqa lah ~
ngee (T_T)



next>>>>



4th question: adekah anda pernah kehilangan barang kesayangan anda?

apekah?

Urmm kehilangan barang tersayang.. Err kalo kasut di panggil barang ke..??
Hehehe
Haa saye penah kehilangan kasut.. Sangat sayangkan kasut tu, sebab ia boleh dipakai bila bila mase jeh.. Pakai dengan baju kurung sesawai.. pakai pegi kelas pon boleh.. apatah lagi hang out kan.. sangat sayangkan kasut tu.. Tapi da hilang time balik kampuang hari tuh.. huhu


next>>>>



5th question: three words to describe si Dia (if you have any)

Three words to si dia yer.......

1. saya sayang awak
2. saya benci awak
3. sedang tunggu awak

p/s : Dia adalah orang yang penah lukakan hati saya.. huhu



next>>>>>



6th question: anda selalu masak? kali terakhir?



What..?? masak..?? err saya jarang masak sebab saya tak suke memasak (jawapan paling jujur penah saya akui) hehe.. Kali terakhir masak 2 bulan yang lepas.. mase tu saya kat kampung.. saya masak nasik ntok tengahari dan goreng lauk.. hehe.. itu jeh saya mampu buat setakat ni.. (@_@)

p/s : saya nak carik suami yg pandai masak.. dapat chef pon ok gak.. hehe


next>>>>last n sangat mencabar



tag 5 blogger yang comel n sweet

1. Itah
2. ila
3. amani
4. baiti
5. Ana



So ok, itu jeh soalan yang ditanya dan telah dijawab oleh saye yg bername atikah.. hehe.. thanx to amani kerana telah berjaya bertanya soalan yang sangat mencabar minda saya.. hehe













No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...