Saya di tag lagi daa

Hye...................... haloo guys !!! hehe
Adehh sekali lagi aku di tag oleh si gadis rama-rama
You sengaja nak uji kepandaian dan semangat bersukan minda ntok jawab soalan yang menguji mindakan
Hahahaha

Ok
Aku akan mencoba sebaik mungkin
Yeaahh !!

[1] adekah anda rase anda HOT?

  • Ye.. sekarang ini saya tersangat lah HOT.. Sebab baru abeh minum hot nescafe.. Haha hamek kaw, sakit lidah i tau.. *Eqa, siyes lah ckit !! .. Err ok2 i siyes keyh.. hehe.. tak hot pon.. (jawapan jujur)


[2] update wallpaper yang anda pkai sekarang?

  • Hah wallpaper..?? kertas dinding..?? dinding aku ta pakai kertas lah.. sume da di cat dengan cat nippon paint.. BETOL lah.. kaler nye kaler putih.. hehe (ekceli aku tak paham ape ditanya.. im sori) (T_T)



[3] cerita about this wallpaper


  • siyes aku tak paham ape jenis soalan neh.. haha


[4] kali terakhir makan piza



  • kali terakhir aku makan piza last sem.. sem 4 yang terlampau.. kat kuala selangor.. dengan zurin, bella and syaza.. ontheway ke sane, kami isi mase lapang dengan mengumpat.. hehe.. aku order yang cheese punye.. haha lupe dh ape namenye.. (eyh lelebih lak jawab kan ) hehehe


[5] lagu terakhir yang anda dengar?




  • Lagu parachute by sean lennon.. hehe.. lagu ni sangat best.. and aku tahu kewujudan lagu tu sebab MR.A yang suruh aku dengar.. 2 bulan before kami seperate.. hukhuk (ape motif die xtau lar)

[6] ermm. bukak buku muka


  • Tiap-tiap hari aku bukak buku muke.. aku bukak jeh.. tak bace pon.. aku maen game jeh.. tak pon aku tengok status2 MR.A and MR.S .. hahaha (sibuk jeh an)



[7] selain name sendiri anda dipanggil nme ape?


  • My family and orang2 kampung gua panggil gua A.L.O.N.G = ALONG..hahaha (cam gangster kan).. dari kecik sampai lah da besa cam ni dorang still panggil aku along aww.. Sedara mara aku sume panggil aku along.. haa special an aku.. adik2 aku mane de special cam aku... hehe.. time kat sekolah MSMP, kengkawan aku panggil kak long.. bila berhijrah ke SMAS, dorang panggil aku tikah.. and bila aku da kat unisel ni, dalam reramai kawan aku sorang jeh tak panggil aku EQA.. Dia panggil aku TIKAH.. orang itu adelah WAN.. haha my classmate.. (pnjg nye explanation gua) hehe



[8] tag lagi 5 orang

Alaa yang ni leceh ni.. sape yee... jap nak pk

* Ana



[9] sape no.1 dengan anda

  • Dulu die housemate saye.. tapi sekarang kiteorg da 1 bilik.. sharing is caring u know.. haha namenye baiti ..

[10] katekan sesuatu pada orng no.5


  • Ana.. kau comel !!! hehehe




[11] no.3 ade hubungn dengan sape?

  • Hubungan dengan............. tak tahu.. nanti kite same2 g tanye die dulu keyh.. hehe

[12] bagaimane pula dengan no.2?

  • Number 2 tu da ade pakwe.. die classmate aku.. die suke gelak dengan member die.. suke dengar dorang gelak.. hahaha (jangan maraa ye eny)



[13] katekan sesuatu kepada no.4

  • Ila, aku sayang ko sesangat and ketat2.. (belanja aku piza)



tag[14] berikan 4 fakta tentang orng yang anda 

  • seorang kakak.. die baik.. salu and kerap kali hang out and shopping bersama.. walaupun ketiadaan orang ke3 ato ke4, window shopping kami tetap menjadi erti.. malam ni plan nak hang out, besok nye tetap menjadi.. die juga seorang yang suke makan.. seprtimane saye.. kan akak kan..?? hihihi
  • Dia budak kelas aku.. aku tak bape rapat sangat dengan die.. die suke senyum and gelak bersama kawannya.. haha thanx eny sebab sudi jadi follower aku.. haha
  • Seorang sepupu aku yang boom da best gile2.. die bapak sporting wa cakap lu.. die blaja kt terengganu.. ape name tah kolej die..aku lupe dah.. sorang budak bandar yang dari usia 13 tahun sampai sekarang tinggal dengan atoknye di kampung.. hahaha..
  • Sorang kawan aku time kat MSMP.. orang nye kecik molek.. last jumpe die time rayi haji hari tuh.. sangat terkejut bila die da tinggi dari haku.. hoho.. tapi die pakai heels dah, no wonder lah.. haha (selamat aku)

Fuhh, da abeh soalan nye.. haha kering otak kaw nak abehkan soalan2 neh.. haissh.. Ok lah gud nait eberiwan ..

PEACE NO WAR !!!







No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...