rindu my chingu !!!


Ehem.. hari ini aku manyak free and available.. (walaupon esemen bertimbon) hukhuk.. Eyh banyak lak an aku menulis arini.. Ok lah, bukan menulis hape pon, just jawab soalan2 yang ditanya.. yelah mane tak nye, amani si budak kecik tuh asyik tag aku jeh.. mencabar minda betol aku nak jawab nye..

Tapi tapi tapi, aku telah berjaya menjawab semunya tau.. hehehe bangga lak an.. padahal jawapan tah hampas hape kaw bagi.. Ok lah, nak cite lah ckit ni kan, pasal hari sabtu.. ekceli hari sabtu ni sangat memboringkan aku... tensen aww dok rumah sensorang.. nak ajak boprend, boprend lak tade.. hukhuk sedih tau..

Makan sesorang.. tidor sensorang.. nengok tv sensorang.. kemas rumah sensorang.. online sensorang.. masak sensorang.. haissh bak kata cik senah sume sorang lah.. buhsan kan dok sensorang and wat keje sensorang ni.. yelah mane tak nye an, biase ber'2 ber'3 ber'4, ini tetibe ber'sorang..

Nak tahu malam tadi haku makan ape..?? haa mai nak habaq kan kat angpa.. angpa tengok ni naa apa cheq nak tunjuk.. tengok naa.. haloo haloo ade orang ka..?? haa tadak.. tapalah, aku nak habaq jugak.. hehe


Nasik berulamkan sadin 



Haa tengok tuh.. duduk beralaskan mozek.. sejuk.. makan nasik dengan sadin.. turun bawah nak beli ice blended, tapi tutup plak.. cam haram jeh.. dah lah tengah addict ice blended.. haha.. sangat sedih.. teringat kat mama masak sedap2 kat umah.. hukhuk..



Akak.. Mira.. ayu.. !! cepat lah balik.. rindu korang.. !!! hukhukhuk..

To mira => "tadi aku masak sadin.. tapi sadin tuh tak sesedap kaw masak.. cair jeh.. pelik jeh aku tengok sadin tuh.. haha.. tapi aku terpaksa telan jugak.. ko masak sadin sedap.. rindu ko !! "

To akak => " akak, tadi orang da abehkan chocolate kek akak.. haha.. sangat sedap.. nanti akak buat lah lagi yee.. hehe.. rindu akak !! "

To ayu => " yu, tadi berjaya and da past goreng cucur.. sedap tau ! haha rugi kau tak dapat rasa.. kaler and bentuk die pon da tak hari tu.. rindu ko !! "



p/s : rindu sume orang !!!! mud :layan lagu daughtry -home


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...