-__-__--__ no tittle


Pagi khamis yang indah.. cuaca yang mendung, angin bertiup sepai-sepai sepoi-sepoi.. diikuti alunan muzik yang mengasyikkan halwa telinga.. sangat sayu.. iaitu muzik mesin rumput.. haissh sabor jelah.. da memang itu keje dorang kan.. taleh nak marahlah.. nanti tak pasal2 rumput membesar meninggi dengan jaya.. haha sape susah..?? aku gak yang susah.. nanti hari2 aku merempit meleter.. haa sape mau dengar.. aku jugak yang kene dengarkan.. 

T_____T

Owh yee.. lupelak.. hari ni sepatutnye ade kelas pagi.. tapi disebabkan tergara-gara bangun lambat, terlepas kelas lak.. haissh *kan da cakap bangun awal*. huhuhu.. Tapi tapi tapi.. before this i tak penah ponteng kelas ok.. i baik ape.. hari ni jeh terbangun awal lewat sedikit jeh..  hehehehe


Bangun tidur tengok jam dah kol **.. Adehh da lambat nak gi kelas.. so amek jalan tar mudah lagi senang, skip jelah.. haha lalalala

*

*

*

Aktiviti pertama aku hari ini, cam biasa online online online.. bace berita.. haha bacelah sangat an.. cari info2 terbaru.. ape perkembangan terbaru Malaysia hari ni.. Haha Malaysia menang Piala AFF Suzuki.. hahaha sangat gumbira.. eyh jap2.. aku rase inilah first time aku gumbira dan happy Malaysia menang.. Sebelum ni ta penah.. hahaha kenapa ekk..?? ok let me think first..............................

*

*

*

Owh yaa.. i get it !! haha.. maybe sebab lawan dengan indon kot.. sebabnye adalah...... haissh tah lah.. mane leh jom heboh kat sini.. hoho..
Mane si J**** P**** yang cakap nak pakai s**y nampak tutttttttt  tu..?? nak alihkan perhatian pemain Malaysia.. haissh macam2 lah die tuh kan.. die pakai s**y camne sekali pon bukan pemain ni boleh nampak and tengok.. macamlah die boleh g dok bersila kat tepi padang tuh.. kalo leh dok bersila tepi padang tuh bleh lah nak cakap cam tuh an.. hohoho macam2 lah kan...

Ok stop for bola kejap ................

^

*

^

*


Hurrm ekceli tade yang menarik tertarik da boom pon hari ni nak ditulis.. anggaplah ini diary aku yang tak bape nak diary and yang tak bape nak entry.. hoho.. bialah kan.. its mine kan !! ^_^



Smile smile.. aww cak ! comelnye awak !!












No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...