oNe DAy wiT my BESPREN



Sangat sedih my cammy buat hal
Gambar tak lawa
Ni kat bazar masjid India




Last nite, 5 december.. Kua pegi kL, jumpe my beloved freinds.. Rasyidah n Izi.. Al maklumlah dah 4 years ++ tak jumpe, tup2 jumpe kt kL.. memang terbaik ah.. Ok, our journey begins in SOGO.. Aku bawak dorang pegi sane, actually nak cuci2 mata jeh.. Tengok2 ape THE BEST THINGS kat sane kan, bukan nak shopping pon..

Jalan2 punye jalan, izi tetibe stop kat kasut. So, bermula ekspidisi mencari and men'try kasut yang sesuai, comfortable, and murah.. Biaselah, as a students cam kteorg ni nak yang murah tapi kualiti.. hehe.. Aku..?? aku as a pemerhati jeh.. sebab da tak lalu dah sesak2 dalam tuh.. Da setel n berpuas hati meredah ekspidisi mencari kasut, kua lah cari ketenangan.. Sebab tadi dah sesak2 dengan orang sogo tuh.. haissh

Disebabkan dorang ni tersangat rajin, dorang ajak pegi library negara. Aku terpikir sejenak "kat mane ye library negara".. Fuhh pikir punye pikir, hah baru aku ingat ade 1 kt dataran merdeka. Aku pun bawak lah dorang.. Tetiba lak lupe jalan, adehh camno neh.. !! Jalan nye jalan da tak tau kat mane tah, tetibe lak jumpe BAZAR MASJID INDIA... haha apelagi, soping2 lah.. da lupe library dah kejap.. Idah tetibe nampak beg baju, besau punye.. Die nak beli, n then aku cakap

saya budak baik : " oitt jangan beli lagi, nanti kang payah hangkut pegi library"..

kawan budak baik : " ha'a kan lupelak kite nk g library"..

hahaha kompem lah korang da rambang mata kt masjid india tuh sampai arah tuju yang utama pon lupe.. siott jeh u olss !! :)

Bapak jaoh dol nak sampai library negara, perghh memang terasa ah kejauhannya.. Exercise bak kate omputih.. Baru nak snap pic, haissh kamera wat hal lagik.. hadehh sangat tensen.. Lagi sekali tak leh bergambar.. Jalan jalan jalan jalan.. Sampai library u know what happen..??

PERPUSTAKAAN AWAM DITUTUP.. MINGGU PERTAMA SABTU AHAD DITUTUP..

Owh my GOD.. !! Punyelah penat jalan sampai sesat jalan, ini result nye..?? hadehh sangat penat.. Lepak lu depan library tuh.. Haissh hari yang malang.. But I dun mind.. Bukan selalu rite..

Sampai umah at almost 7pm.. Fuhh memang betol2 jalan ah.. Hoho

HARI YANG MENYERONOKKAN
HARI YANG MENGGEMBIRAKAN
HARI YANG TAKAN DILUPEKAN
HARI YANG PENAT TAPI TAK TERASE
HARI YANG MENG'FUN KAN

I LOVE U ALL
MUCH




But im really2 enjoy with them
They make me forget bout all my probs
They make me smiling n laugh
They make me enjoy !!!
THANX SAYANG !!!















No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...