my MISS day


Today. Today means hari ini. Aku nak jadikan today is my miss day. Eyh boleh ker..? Boleh jer.



For this time...................1.........................arghh i really2 n really miss my parents or dengan ayat yang betol is my family. Miss dorang sangat. Err actually baru 2 weeks tinggalkan dorang. But da rase like a 2 months. huhu. Rindu mao gadoh dengan adik2. Rindu mao bertekak dengan adik2. Rindu mao buat mama hangin. Rindu mao buat abah 'hantar and amek aku from jalan'. Rindu mao tengok gigi lily yang tak berapa na ade. Rindu nak buat adik2 aku merajuk dengan aku. haha.. Aduhh sungguh lambat masa berlalu. Lambat sungguh masa berlalu.

For this time..................2......................... sangat merindui kawan2 lama. Kawan2 masa muda2 dulu. Gelak bersama. Makan bersama. Gaduh bersama. Ngumpat bersama. Belajar bersama. Or in other words's, EVERYTHING lah. I MISS THEM. DUMN MUCH ohh !! hehe
Nak recall kenangan lah. Ingat lagi time kt sekolah agama. Aku jarang makan nasik. But akan beli kuih jeh dgn dorang. Kalo orang lain makan kt kantin, but me not. Tau mane aku makan, haa in class. Well, aku bleh wat ape saje aku mao. haissh macam2 lah.

For this time................3......................... sangat merindui kawan di SMAS. especially my best freind yang sometimes can make me laugh, crazy mezy, n everything. AMANI.. and.. SYIDA..
haha miss u a lot for this time bebeh.. Hari2 kat sekolah makan kopok lekor ma. yeahh i still remember ohh.. huhu.. As a new student kt SMAS, aku tak kenal sesape. (da jd cm org bodoh time tuh). Dapat kelas GAMMA, but ok lah wei aku dapat aliran sains kot. haha (padahal tak minat sains). Adehh time jelah madam tu bg. But korang lah my 1st freind time tue, yg boleh ngam dengan aku. sebab aku ni payah ckit nk ngam dorang orang. hehe. SAYANG korang sangat ohh !! Time add maths class, korang salu kenakan sir tu. Aku ingat lagi aku punye test add math, fail.. Aku kene rotan, rase cam nak nangeh jeh. haha MALU siot !!
...YOU'RE THE BEST...


And masok jeh form5, kte dapat sir yang paling garang lah seingat aku. Sume gelabah siapkan keje die. Included aku die dan kamo. haha. Memang kecot perot ah. And 1 more, subjek kimia. Madam Radziah, (namenya takan dilupekan) haha. Garang jugak seyh. Takot waa. Tapi walaubagaimanapun, masa2 di SMAS takan sekali dilupekan. Sangat banyak kenangan yang tak dapat dilupekan. Sangat merindui korang semua. FORM 4 GAMMA and FORM 5 BETA.
...YOU'RE THE BEST...


at that time...
WE MAKE A MEMORIES
WE CREATE A FREINDSHIP
WE MAKE A MISS MOMENT
WE CREATE A LOVE
OUR FRIENSHIP 'S NEVER ENDING STORY





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...