IM nOt PERFECT.. u..?? duN think u'r SO PERFECT

Tanpa aku sedari, ntok bulan ini jeh aku cam ringan jeh nak menulis.. kenapa yer..?? owh yaa, mungkin sebab ntok sem ni aku 'terlalu free' kot.. hehe

Urm, ntok entry kali nak tuleh hape yer.. Ingat nk gossipp-ing lah.. boleh ker..?? alaa buleh jeh, tade nak marah.. hihi.. Aku nak citer bout someone neh, name die biarlah aku bagi gelaran MR.A .. Baru sweet ckit, dari bagi gelaran lahanat or laen2 lagi.. Tapi kepada lahanat ato MR.A ni bukan sekadar gossipp-ing sahaja, malah berbentuk nasihat lah.. (bukan mudah ntok aku bagi nasihat free) hehe.. walaupun aku ni xperfect.. Tapi, sekadar ingat mengingati apelah salahnye kan.. hihi
Atau dengan erti kata lain, ini bukan gossipp-ing.. (ape aku mengarot xtau lah ni) im sorri..

Firstly wahai MR.A
  • Jangan lah mainkan perasaan orang.. Ko tau tak, dengan mainkan perasaan orang kau boleh buat org gila tau.. Sebab ia bagi kesan pada emosi seseorang.. Ape jenis lahabau lah ko ni MR.A mainkan perasaan orang. (sekali lagi sy mencarot, im sorri keyh)

  • MR.A, hari tu i ade bace status u tau.. " never ever to forget u.. owez waiting n keep waiting" and ade lagi.. " tenang menghadapinya.. moga berjuta hikmah disebaliknya.. ku tak akan pernah melupakanmu hingga ke akhir ayat" and ade lagi u.. " aku benar2 mencintaimu .. sanggup aku menunggu ke akhir hayat .. tape mengapa begini akhirnye"

  • MR.A, ingatkah kau dengan ayat2 di atas. ko tahu tak, aku paling suke ayat yang last sekali.. Nak tahu kenapa..?? Aku nak bagi jawapan lah ckit, mungkin itulah balasan kau yang sau mainkan perasaan orang.. Itulah, baru kau tahu tinggi rendah langit.. Btw, syabas betey !!

Adehh what's type aku mengarot pun i dunno.. Tapi itulah serba sedikit pesanan buat MR.A.. im not perfect.. and U also not perfect.. Dun think u the best in the best.




  • U..!! dun think u're the best PLAYER !!
  • U..!! dun think u're the best PERSON !!
  • U..!! dun think u're the best LOVER !!
  • U..!! dun think u're the best CHEATER !!
OK STOP WRITING ABOUT HIM
FULL STOP..........

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...