Hari men'sental rumahku




Selamat petang eberiwan
Merry krimas to my frend yang celebrate krimas !!

Today is sabtu
Arggh hari yang paling free yang tade pape nak dikerjakan
So tanpa berlengah lagi aku dapat idea !
Jeng jeng jenggggggggg

Hehehe idea ape ye..??
Owh haa apekate aku bersihkan kereta rumah and bilik
Idea yang sangat bagos
Sebab da berminggu2 bilik aku tidak berkemas
*haissh ape nye anak dara lah pemalas*
Saya bukan malas.. tapi saya sangat sibuk

Hahahaha

So marilah kite tengok sesame hasil saya bersihkan rumah dan bilik ye




See.............................
Jangan pandang purse yang besa gedabak tu yee
(purse jeh besau, duet tade pon)
hukhukhuk
Ok
Inilah meja study aku yang telah siap dikemas
(Stok dorayaki and tea chrysanthemum mesti ade)
Hehehe



Haa ini plak katil aku
Kemas kan..??
Cepat cakap KEMAS sekarang !!!
Hehehe
Payah aww nak sekemas katil aku
(@_@)




Yeaahh !!
Ini plak almari harta karun beta
Hehehe
Ini baru half
Nak full tunggu entry next month





Maaf
Tiada penataan cahaya yang bagos dari cammy
Hehehe
Saya telah berjaya men'susun dengan rapinye sekali yee




Hehehehe
Inilah buktinye aku kemas and ngemop lantai keyh
Bukan senang nak dapatkan khidmat aku ntok ngetop ngemop
(T_T)





Clean and clear tak...???

Ok lah da penat lah bersihkan rumah ni
Perut pon da lapar
Pegi dapur tengok tade pape (wat cam kt umah lak an)
Hehehehe



Ok naseb baek ade cekodok ni
Ilang lapau beta
Hehehe

Da setel sume keje, mase ntok tidur dan rehat lah keyh !!

Babai ^_^



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...