entry ini tade tajuk keyh (^_^)

Good evening eberibadi....
sesape yang sudi singgah lalu membaca belog ini.. Thanx eberibadi.
tweet.. tweet

Entry pada hari ini ye penonton semua (cam lah ade penonton), mengenai ------------- !@#$%^&
Haissh cam tak sampai hati lak nak tulis.. Maklumlah saye kan orang baik2 punye.. cepat cakap saye baik sekarang !!! hehe..

Owh ye, mungkin entry ini entry perasaan and syok sendiri n tak tahu malu kot. Pape pun, lagi aku simpan persoalan ini kat kepala hotak lagi lah bertambah masalah kepikiran otak aku ni.. Baik aku keluarkan sikit2 and then tulis kat sini. Pilihan yang lebih bijakk kan. Itulah, sebab saye suke minum dutch lady.. Bijak2.. hehe (T__T)

Ok lah kisahnye begini **************

Eyh tapi ini bukan kesah, tapi ketidakpuasan hati aku.. Alaa tapelah layan suda >>>>>>>>>>




Sangat sedih bila kene tipu oleh seseorang yg kite love rite. Especially bila penipuan itu terbongkar apabila kite dah deseprate.

* Err ape motif aku sedih la neh. haha.. Owh ye, aku nak luahkan yg terpendam jeh. Jangan lah mara. Kisahnye begini.............................................................................
Urm tak perlulah mengaibkan orang. Orang tertipu memang akan salu terase geram apabila memikirkan dirinya ditipu. Tambah2 lagi aku. hehe

**************************************

Ok2, tutp kedai cerita sedih tuh..
Sekarang kita bukak cerita yang tak memakan jiwa dalaman..

Hampir2 the whole day aku tade wat pape hari ni kan, kerjanya cuma online online makan makan nengok tv nengok tv. Itu jeh. Al maklumlah kan kelas cancel. hehe



Hari ini saya sangat sangat sangat rindukan mama abah dan adik2 saye. Terasa and rasa nak balik sekarang jugak jeh. Tapi apekan daya, jauh......... hukhuk miss uols a lot !!




  • Hati kat atas ni pulak untuk orang yang aku 'suka'.. hehe jeng jeng jeng.. sape yer..??
  • Tapi coming soon lah sape, sekarang belom ade lagi. ahakz ! (gedix siot)



Ape motif orang itu berada di enrty ini..??
Owh GOD !!
she's soooooooooooooooooo
hehehe
Ok lah dengan ini, orang diatas berkata nak tamatkan entry dia untuk hari ini.
Orang diatas jugak pesan die ade kelas jap lagi
Orang diatas jugak cakap, die sangat tidak sukekan kelas malam
Haissh kenapalah lecturer orang diatas budak kelas memalam
Tahu tak waktu memalam adalah waktu melalak orang diatas
Melalak bermakna bersuka2 dengan kawan2 di rumah ok
~ babai !! ~




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...