Dorayaki



Assalamualaikum w.b.t

Hehehe

Mulakannye dengan salam ye everyone

Ok
Pastu puts your hands up !!!
~ ngee ~

Ok2 pause play2 keyh
T_T

Today is 22/12/2010

Eyh da nak masok 23/12/2010 dah lah
Haissh cepat btol mase jalan an

Tup tup da nak masok 2011 dah beberapa hari lagi

Tapi, entry kali ni bukan nak cakap pasal new year aww
Kite nak tuleh pasal makan
Sebab i suke makan makan makan and makan
Korang suke tak..??
Hahaha (soalan yg sgt mencabar minda kite)
Op kos lah semua orang suke makan
Kalo die ta suke makan mati lah die
Hehehe





Wahh sangat suci muka budak ini
Haha
Jangan terpedaya dengan gambar diatas
Ianya penataan cahaya semata2
Tidak ade kaitan dengan yg laen
Hehe
Ini sebenarnya pictures in the dark

Sebab ape saye kate pictures in the dark
Sebabnye ialah time ni saye bergambo dalam gelap
Nak tau kenapa..??

*

*

*

Sebab camera i ade power yg camera laen tade
Gambar akan jadi lawa dan menarik when we snap in the dark
Hahaha
Korang ade camera cam tuh..??
Tade kan ..?? kan..?? kan..??
Hehe *tetibe je*

Tadelah sebenarnye my camera rosak
Yang peliknye when we snap in the dark
Die ok lah gambarnye
Haissh macam2 hal camera saye ini
Huhuhu 




Dah2 merepek. Meh kite sambung tujuan utama entry ini. Iaitu tentang atau cerita tentang makan makan and makan.

Sebenarnye bukan makan ape pon
Bukannye yang mahal2 pon
Saye manelah mampu nak makan yg mahal2
Hukhukhuk *sedih2

Ekceli da lame ta beli and makan mende ni
Nak tahu ape..??




Haa ini lah yang saye cakapkan
Tak mahal tapi murah je (err btol ke ayat tu)
Hehehe
Hah sampai 3 kaw !!
Ntah napelah skang cam addicted dengan dorayaki bee's ni

Sebabnye sedap lah
Blueberry lagi kaw



Urrmm yummy2 !!
Tengok my background lappy
Gambar sekolah kot
Korang kalo tak ingat aku
Alangkah sedihnye hati ini
Hukhukhuk

Ok cukup ntok hari ini


(^_^)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...