Chaiyok ! jawab question !

Hadoii kene tag lagi
Sekali lagi kene perah otak2 gile
Hahaha credit to amani sebab berani mencabar aku
Hehehe



20 things about me...

Haa ape aku nak jawab ni.. 2o things..??
Bapak banyak kaw dowh !!
Ok2.. relax. chill lar ..
Lets go bebeh......




  • Name aku penuh aku, Siti Nur Atikah Bt Mohd Sidek.. *sebut betol.. hehe 

  • Umur sekarang kalo ditambah ditolak dicampur lalu dibahagi2kan dan dikuasa dua kan , da 20 dah pada 20 december ritu.. (maseh muda lagi lah kan).. hehe

  • Hah  aku ni laki ke pempuan..?? adehh tengok lah name aku tuh, sweet and comel tau.. op kos le pempuan melayu beb.. hehe

  • Sekarang ni aku study kat unisel bestari jaya.. Tapi kebanyakan budak sini panggil unihell.. aku pon tatau nape.. hee ta baek korang panggil cam gtu.. dose taw ! ^_^

  • Aku ade 5 siblings

  • Anak yang first iaitu pertama

  • Adik2 aku sume girl.. pempuan lah..

  • Yang istimewa, setiap sorang daripada kami bezanye 3 tahun.. thanx to mama and abah !! love u much ! hehehe 

  • Teman2 ku berkata, aku ni pemalu orangnye.. wakaka.. hey btol lah, i pemalu taw ! haha

  • Haa aku sangat makan mcd.. especially mchicken and mcflurry.. LOVE it !! sesape nak belanja saye boleh lah.. luas tapak tangan. sebesar taj mahal i tadah kan u !.. hehehe

  • Sangat sukekan lagu2 BEST sahaja.. eyh boleh ker..?? hehe..

  • Suke minum ayo buah.. love it !! laici.. tembikai.. carrot.. apple..... haissh ta payah lah nak lebih2 an.. hehe

  • Tak suke bawak and pegang barang when i shopping.. so i need someone yang boleh carry on barang aku.. haha ( i need now )

  • Kawan2 saye salu cakap.. " eqa.. im taller than you ".. huhu sampai kaki mulut korang..

  • Saya sangat sukekan movie2 korea.. (actor sume HENSEM beb) *nak abehkan 1 movie saye perlukan masa berminggu2 lamenye.. hehe 

  • Selalu mengimpikan hidup bahagia.. and salu mimpi travel 1 dunia.. best ohh mimpi tuh.. haha my wish ohh !

  • Selalu berangan nak kawen ala2 fairytales kaw ! over ! haha

  • Maseh single.. but not available.. y..?? i dunno.. :(

  • Penah give up dalam percintaan .. hahaha (bleh lak kaw suke an)

  • Sangat bencikan lelaki mulut crocs ! (tapi kalo laki pakai kasut crocs i suke taw)

Eyh im done..??
Hohoho

so i wish i'll get a sweet n cute award from


and now, aku nak tag orang laen plak.. hehe

*
*



*** Ok babai ***

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...