Rasa hati ini






Puaskah kau lukaiku
Puaskah kau sakitiku
Puaskah khianatiku
Puaskah hoo.. Sayangku
Di manakah nuranimu
Di mana akal sehatmu
Sekarang kau campakanku
Setelah kau dapatkanku

Mungkin hanya bila ku mati
Kau kan berhenti  tuk menyakiti
Sampai kapan aku begini
Terus begini
Terus engkau lukai
Ingatlah saat yang lalu
Saat kau peluk diriku
Tapi kini semua lalu
Kau tega khianatiku



*

*

*





Alangkah indahnye hidup jika sentiasa dipenuhi gelak dan tawa dengan rasa yang penuh kebahagiaan.. hurrm.. hidup ini tak seindah yang kita sangkakan yang kita jangkakan.. Terlalu pahit untuk ditempuhi jika penuh dengan kepahitan dan tangisan.. 

Owh tuhan.. kenapa berat sangat ujian yang kaw turunkan pada aku.. Tak terpikul bebannya.. Aku tidak kuat.. Aku cuba untuk jadi kuat.. Tapi kenapa aku masih lemah.. Beribu kali aku mencuba untuk menjadi yang terbaik.. untuk menjadi yang terbuka.. untuk menjadi hamba MU yang penuh dengan kesabaran.. 

Hah aku cuba untuk bangun.. Tapi fikiran ni masih melayang-layang.. arghh tolong lah sedarkan aku !! Sungguh aku tak daya untuk lawan sume ini.. Hampir setahun aku pendamkan perasaan ini.. Aku cuba untuk melawan.. Aku cuba untuk bangkit.. Aku cuba untuk terima.. Tapi kenapa aku masih tidak mampu.. Ahh giler.. semuanye giler.. Sumpah aku tak penah merasa perasaan ini.. Perasaan yang amat menyeksakan perasaan aku.. 

Tahun 2011 dah hampir tiba.. Tapi diri ini maseh seperti dulu.. Adoii bila nak lupekan everything yang pahit..
Setiap saat aku kenangkan die.. Hurrm bantu lah aku ya Tuhan...  

Sebuah kisah





Oceans apart day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain

If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted, all the times
That I though would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' CrAzY

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I wonder how we can survive
This romance
But in the end if I'm with you
I'll take the chance

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' cRaZy

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you 




still right here.... and waiting for u darl !!












-__-__--__ no tittle


Pagi khamis yang indah.. cuaca yang mendung, angin bertiup sepai-sepai sepoi-sepoi.. diikuti alunan muzik yang mengasyikkan halwa telinga.. sangat sayu.. iaitu muzik mesin rumput.. haissh sabor jelah.. da memang itu keje dorang kan.. taleh nak marahlah.. nanti tak pasal2 rumput membesar meninggi dengan jaya.. haha sape susah..?? aku gak yang susah.. nanti hari2 aku merempit meleter.. haa sape mau dengar.. aku jugak yang kene dengarkan.. 

T_____T

Owh yee.. lupelak.. hari ni sepatutnye ade kelas pagi.. tapi disebabkan tergara-gara bangun lambat, terlepas kelas lak.. haissh *kan da cakap bangun awal*. huhuhu.. Tapi tapi tapi.. before this i tak penah ponteng kelas ok.. i baik ape.. hari ni jeh terbangun awal lewat sedikit jeh..  hehehehe


Bangun tidur tengok jam dah kol **.. Adehh da lambat nak gi kelas.. so amek jalan tar mudah lagi senang, skip jelah.. haha lalalala

*

*

*

Aktiviti pertama aku hari ini, cam biasa online online online.. bace berita.. haha bacelah sangat an.. cari info2 terbaru.. ape perkembangan terbaru Malaysia hari ni.. Haha Malaysia menang Piala AFF Suzuki.. hahaha sangat gumbira.. eyh jap2.. aku rase inilah first time aku gumbira dan happy Malaysia menang.. Sebelum ni ta penah.. hahaha kenapa ekk..?? ok let me think first..............................

*

*

*

Owh yaa.. i get it !! haha.. maybe sebab lawan dengan indon kot.. sebabnye adalah...... haissh tah lah.. mane leh jom heboh kat sini.. hoho..
Mane si J**** P**** yang cakap nak pakai s**y nampak tutttttttt  tu..?? nak alihkan perhatian pemain Malaysia.. haissh macam2 lah die tuh kan.. die pakai s**y camne sekali pon bukan pemain ni boleh nampak and tengok.. macamlah die boleh g dok bersila kat tepi padang tuh.. kalo leh dok bersila tepi padang tuh bleh lah nak cakap cam tuh an.. hohoho macam2 lah kan...

Ok stop for bola kejap ................

^

*

^

*


Hurrm ekceli tade yang menarik tertarik da boom pon hari ni nak ditulis.. anggaplah ini diary aku yang tak bape nak diary and yang tak bape nak entry.. hoho.. bialah kan.. its mine kan !! ^_^



Smile smile.. aww cak ! comelnye awak !!












I've no idea


Salam pembuka kata
Salam 1 Malaysia
Berdirinye saya disini adalah untuk .................
Ok stop stop stop !
Hehehe

Menulis
Tak
Menulis
Tak
Ape tuh..?? Owh itu rutin menulis

Hehehe

*******************************************************************
*
*
*
*
********************************************************************

Saya rasa sekarang

^

^

^

Saya

*

*

*

Nak................................................ hahahha

*
^

*
^

Aku sekarang ni cam tengah mengidam nak makan choc cake tau
Hehehe itu jeh sebenarnye....................
Hari2 tengok gambo choc cake
Tapi sayang saya hanya mampu melihat tapi tidak mampu merasa
Hukhukhuk



Haissh tetibe lak an ngidam choc cake
Urm maybe sebab tahun ni my besday tak dapat makan cake
Hohoho
Mama i miss u much !!






Hurm kalo lah dapat kek yang kat atas ni sekarang
Adush bestnye hari ini
Bahagianye hari ini
Hahaha
Anyone volunteer pliz..??
Hehehe

Argghh no idea maa !!

So tata !!







My wish............. 2011


2011

*

*

*

Da tak lama nak menjelang and tibe and datang dah
Hanya beberapa hari lagi

Ape azam tahun baru ye......

^

*

^

1) Nak kuruskan badan

2) Nak belajar sungguh.. hahaha (jangan lah gelak)

3) Nak kurangkan makan mchicken n flurry (bleh ker)
Hehehe

4) Let me think first keyh

*

^

*

^

But but but but
My wish on 2011 are.....................
Hehehe
Let check it out bebeh !

*

^

*




Hehehe
agak2 aku ley dapat tak
Teringin nak guna yang ni
Tapi akak salu cakap bek gune yang biase
Sebab katenye aku ni ganas
Hehehe
Sangat DEMAND !!




*

*



*

*




Kalo dapat kasut ni and then pakai g kelas memang menangis lah kaw
Hehehe
Suke colournye....
Sweet sangat
Especially kasot kat atas tuh
Sekali lagi kaw DEMAND eqa !!
*


NIKON D7000

Hee da lame aku nak DSLR ni taw !
Mama.. bila saye akan dapat nikon tu !!
Hahaha
Lantas mama aku jawab
DEMAND tol kaw neh ... pakai camera compaq kau tuh suda

Hukhukhuk yelah mama
Tapi nanti 1 hari saya akan milikinye
MY WISH kan !!
Hehehe


Tinggal kenangan

Hari ahad datang lagi
Hari yang sangat bosan when tade something nak buat and kerjakan
Yeaahh sangat membosankan seperti saya
Tambah2 lagi bila dok sensorang neh
Hohoho bosan meh !!
(terpaksa ulangkan ayat nak bagi panjang)
Hehehehe

Sambil tade wat pape
Sambil online2 sambil2 blog walking
Adelah dengar satu lagu neh
Best jugak
Bila difahami dan diteliti
Eyh cam kesah aku jeh
Hahaha
*jangan maraa nak perasan jap jer*




Betol kaw
Aku tak tipu
Korang memang lah tak tahu
Sebab life story aku an
Hehehe



Pape pon aku layan sampai 3 4 5 6 kali lagu nie


*

*

*









Pernah ada rasa cinta antara kita
Kini tinggal kenangan
Ingin kulupakan semua tentang dirimu
Namun tak lagi kan
Seperti dirimu oh bintangku

Jauh kau pergi
Meninggalkan diriku
Disini aku merindukan dirimu
Kini ku coba mencari penggantimu
Namun tak lagi kan
Seperti dirimu oh kekasih



Ok lah.. itu jeh nak bagitahu.. hehehe


rindu my chingu !!!


Ehem.. hari ini aku manyak free and available.. (walaupon esemen bertimbon) hukhuk.. Eyh banyak lak an aku menulis arini.. Ok lah, bukan menulis hape pon, just jawab soalan2 yang ditanya.. yelah mane tak nye, amani si budak kecik tuh asyik tag aku jeh.. mencabar minda betol aku nak jawab nye..

Tapi tapi tapi, aku telah berjaya menjawab semunya tau.. hehehe bangga lak an.. padahal jawapan tah hampas hape kaw bagi.. Ok lah, nak cite lah ckit ni kan, pasal hari sabtu.. ekceli hari sabtu ni sangat memboringkan aku... tensen aww dok rumah sensorang.. nak ajak boprend, boprend lak tade.. hukhuk sedih tau..

Makan sesorang.. tidor sensorang.. nengok tv sensorang.. kemas rumah sensorang.. online sensorang.. masak sensorang.. haissh bak kata cik senah sume sorang lah.. buhsan kan dok sensorang and wat keje sensorang ni.. yelah mane tak nye an, biase ber'2 ber'3 ber'4, ini tetibe ber'sorang..

Nak tahu malam tadi haku makan ape..?? haa mai nak habaq kan kat angpa.. angpa tengok ni naa apa cheq nak tunjuk.. tengok naa.. haloo haloo ade orang ka..?? haa tadak.. tapalah, aku nak habaq jugak.. hehe


Nasik berulamkan sadin 



Haa tengok tuh.. duduk beralaskan mozek.. sejuk.. makan nasik dengan sadin.. turun bawah nak beli ice blended, tapi tutup plak.. cam haram jeh.. dah lah tengah addict ice blended.. haha.. sangat sedih.. teringat kat mama masak sedap2 kat umah.. hukhuk..



Akak.. Mira.. ayu.. !! cepat lah balik.. rindu korang.. !!! hukhukhuk..

To mira => "tadi aku masak sadin.. tapi sadin tuh tak sesedap kaw masak.. cair jeh.. pelik jeh aku tengok sadin tuh.. haha.. tapi aku terpaksa telan jugak.. ko masak sadin sedap.. rindu ko !! "

To akak => " akak, tadi orang da abehkan chocolate kek akak.. haha.. sangat sedap.. nanti akak buat lah lagi yee.. hehe.. rindu akak !! "

To ayu => " yu, tadi berjaya and da past goreng cucur.. sedap tau ! haha rugi kau tak dapat rasa.. kaler and bentuk die pon da tak hari tu.. rindu ko !! "



p/s : rindu sume orang !!!! mud :layan lagu daughtry -home


Chaiyok ! jawab question !

Hadoii kene tag lagi
Sekali lagi kene perah otak2 gile
Hahaha credit to amani sebab berani mencabar aku
Hehehe



20 things about me...

Haa ape aku nak jawab ni.. 2o things..??
Bapak banyak kaw dowh !!
Ok2.. relax. chill lar ..
Lets go bebeh......




  • Name aku penuh aku, Siti Nur Atikah Bt Mohd Sidek.. *sebut betol.. hehe 

  • Umur sekarang kalo ditambah ditolak dicampur lalu dibahagi2kan dan dikuasa dua kan , da 20 dah pada 20 december ritu.. (maseh muda lagi lah kan).. hehe

  • Hah  aku ni laki ke pempuan..?? adehh tengok lah name aku tuh, sweet and comel tau.. op kos le pempuan melayu beb.. hehe

  • Sekarang ni aku study kat unisel bestari jaya.. Tapi kebanyakan budak sini panggil unihell.. aku pon tatau nape.. hee ta baek korang panggil cam gtu.. dose taw ! ^_^

  • Aku ade 5 siblings

  • Anak yang first iaitu pertama

  • Adik2 aku sume girl.. pempuan lah..

  • Yang istimewa, setiap sorang daripada kami bezanye 3 tahun.. thanx to mama and abah !! love u much ! hehehe 

  • Teman2 ku berkata, aku ni pemalu orangnye.. wakaka.. hey btol lah, i pemalu taw ! haha

  • Haa aku sangat makan mcd.. especially mchicken and mcflurry.. LOVE it !! sesape nak belanja saye boleh lah.. luas tapak tangan. sebesar taj mahal i tadah kan u !.. hehehe

  • Sangat sukekan lagu2 BEST sahaja.. eyh boleh ker..?? hehe..

  • Suke minum ayo buah.. love it !! laici.. tembikai.. carrot.. apple..... haissh ta payah lah nak lebih2 an.. hehe

  • Tak suke bawak and pegang barang when i shopping.. so i need someone yang boleh carry on barang aku.. haha ( i need now )

  • Kawan2 saye salu cakap.. " eqa.. im taller than you ".. huhu sampai kaki mulut korang..

  • Saya sangat sukekan movie2 korea.. (actor sume HENSEM beb) *nak abehkan 1 movie saye perlukan masa berminggu2 lamenye.. hehe 

  • Selalu mengimpikan hidup bahagia.. and salu mimpi travel 1 dunia.. best ohh mimpi tuh.. haha my wish ohh !

  • Selalu berangan nak kawen ala2 fairytales kaw ! over ! haha

  • Maseh single.. but not available.. y..?? i dunno.. :(

  • Penah give up dalam percintaan .. hahaha (bleh lak kaw suke an)

  • Sangat bencikan lelaki mulut crocs ! (tapi kalo laki pakai kasut crocs i suke taw)

Eyh im done..??
Hohoho

so i wish i'll get a sweet n cute award from


and now, aku nak tag orang laen plak.. hehe

*
*



*** Ok babai ***

Saya di tag lagi daa

Hye...................... haloo guys !!! hehe
Adehh sekali lagi aku di tag oleh si gadis rama-rama
You sengaja nak uji kepandaian dan semangat bersukan minda ntok jawab soalan yang menguji mindakan
Hahahaha

Ok
Aku akan mencoba sebaik mungkin
Yeaahh !!

[1] adekah anda rase anda HOT?

  • Ye.. sekarang ini saya tersangat lah HOT.. Sebab baru abeh minum hot nescafe.. Haha hamek kaw, sakit lidah i tau.. *Eqa, siyes lah ckit !! .. Err ok2 i siyes keyh.. hehe.. tak hot pon.. (jawapan jujur)


[2] update wallpaper yang anda pkai sekarang?

  • Hah wallpaper..?? kertas dinding..?? dinding aku ta pakai kertas lah.. sume da di cat dengan cat nippon paint.. BETOL lah.. kaler nye kaler putih.. hehe (ekceli aku tak paham ape ditanya.. im sori) (T_T)



[3] cerita about this wallpaper


  • siyes aku tak paham ape jenis soalan neh.. haha


[4] kali terakhir makan piza



  • kali terakhir aku makan piza last sem.. sem 4 yang terlampau.. kat kuala selangor.. dengan zurin, bella and syaza.. ontheway ke sane, kami isi mase lapang dengan mengumpat.. hehe.. aku order yang cheese punye.. haha lupe dh ape namenye.. (eyh lelebih lak jawab kan ) hehehe


[5] lagu terakhir yang anda dengar?




  • Lagu parachute by sean lennon.. hehe.. lagu ni sangat best.. and aku tahu kewujudan lagu tu sebab MR.A yang suruh aku dengar.. 2 bulan before kami seperate.. hukhuk (ape motif die xtau lar)

[6] ermm. bukak buku muka


  • Tiap-tiap hari aku bukak buku muke.. aku bukak jeh.. tak bace pon.. aku maen game jeh.. tak pon aku tengok status2 MR.A and MR.S .. hahaha (sibuk jeh an)



[7] selain name sendiri anda dipanggil nme ape?


  • My family and orang2 kampung gua panggil gua A.L.O.N.G = ALONG..hahaha (cam gangster kan).. dari kecik sampai lah da besa cam ni dorang still panggil aku along aww.. Sedara mara aku sume panggil aku along.. haa special an aku.. adik2 aku mane de special cam aku... hehe.. time kat sekolah MSMP, kengkawan aku panggil kak long.. bila berhijrah ke SMAS, dorang panggil aku tikah.. and bila aku da kat unisel ni, dalam reramai kawan aku sorang jeh tak panggil aku EQA.. Dia panggil aku TIKAH.. orang itu adelah WAN.. haha my classmate.. (pnjg nye explanation gua) hehe



[8] tag lagi 5 orang

Alaa yang ni leceh ni.. sape yee... jap nak pk

* Ana



[9] sape no.1 dengan anda

  • Dulu die housemate saye.. tapi sekarang kiteorg da 1 bilik.. sharing is caring u know.. haha namenye baiti ..

[10] katekan sesuatu pada orng no.5


  • Ana.. kau comel !!! hehehe




[11] no.3 ade hubungn dengan sape?

  • Hubungan dengan............. tak tahu.. nanti kite same2 g tanye die dulu keyh.. hehe

[12] bagaimane pula dengan no.2?

  • Number 2 tu da ade pakwe.. die classmate aku.. die suke gelak dengan member die.. suke dengar dorang gelak.. hahaha (jangan maraa ye eny)



[13] katekan sesuatu kepada no.4

  • Ila, aku sayang ko sesangat and ketat2.. (belanja aku piza)



tag[14] berikan 4 fakta tentang orng yang anda 

  • seorang kakak.. die baik.. salu and kerap kali hang out and shopping bersama.. walaupun ketiadaan orang ke3 ato ke4, window shopping kami tetap menjadi erti.. malam ni plan nak hang out, besok nye tetap menjadi.. die juga seorang yang suke makan.. seprtimane saye.. kan akak kan..?? hihihi
  • Dia budak kelas aku.. aku tak bape rapat sangat dengan die.. die suke senyum and gelak bersama kawannya.. haha thanx eny sebab sudi jadi follower aku.. haha
  • Seorang sepupu aku yang boom da best gile2.. die bapak sporting wa cakap lu.. die blaja kt terengganu.. ape name tah kolej die..aku lupe dah.. sorang budak bandar yang dari usia 13 tahun sampai sekarang tinggal dengan atoknye di kampung.. hahaha..
  • Sorang kawan aku time kat MSMP.. orang nye kecik molek.. last jumpe die time rayi haji hari tuh.. sangat terkejut bila die da tinggi dari haku.. hoho.. tapi die pakai heels dah, no wonder lah.. haha (selamat aku)

Fuhh, da abeh soalan nye.. haha kering otak kaw nak abehkan soalan2 neh.. haissh.. Ok lah gud nait eberiwan ..

PEACE NO WAR !!!







Hari men'sental rumahku




Selamat petang eberiwan
Merry krimas to my frend yang celebrate krimas !!

Today is sabtu
Arggh hari yang paling free yang tade pape nak dikerjakan
So tanpa berlengah lagi aku dapat idea !
Jeng jeng jenggggggggg

Hehehe idea ape ye..??
Owh haa apekate aku bersihkan kereta rumah and bilik
Idea yang sangat bagos
Sebab da berminggu2 bilik aku tidak berkemas
*haissh ape nye anak dara lah pemalas*
Saya bukan malas.. tapi saya sangat sibuk

Hahahaha

So marilah kite tengok sesame hasil saya bersihkan rumah dan bilik ye




See.............................
Jangan pandang purse yang besa gedabak tu yee
(purse jeh besau, duet tade pon)
hukhukhuk
Ok
Inilah meja study aku yang telah siap dikemas
(Stok dorayaki and tea chrysanthemum mesti ade)
Hehehe



Haa ini plak katil aku
Kemas kan..??
Cepat cakap KEMAS sekarang !!!
Hehehe
Payah aww nak sekemas katil aku
(@_@)




Yeaahh !!
Ini plak almari harta karun beta
Hehehe
Ini baru half
Nak full tunggu entry next month





Maaf
Tiada penataan cahaya yang bagos dari cammy
Hehehe
Saya telah berjaya men'susun dengan rapinye sekali yee




Hehehehe
Inilah buktinye aku kemas and ngemop lantai keyh
Bukan senang nak dapatkan khidmat aku ntok ngetop ngemop
(T_T)





Clean and clear tak...???

Ok lah da penat lah bersihkan rumah ni
Perut pon da lapar
Pegi dapur tengok tade pape (wat cam kt umah lak an)
Hehehehe



Ok naseb baek ade cekodok ni
Ilang lapau beta
Hehehe

Da setel sume keje, mase ntok tidur dan rehat lah keyh !!

Babai ^_^



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...