IT'S ME.. NEW LIFE.. ^____^


Dah lama rasanye aku tak b'blogging.. and da lame jugak ropenye aku tak menulis.. huhu.. owh baru aku teringat kenape, exam season yg membuatkan aku untuk tidak m'pikirkan untuk b'blogging.. hehe ( sori, tatabahasa sy tak bape ok).. disaat aku menulis ni, ropenye aku belom abeh exam lagi.. haissh study study lah eqa..! stopping to online for a while lol ! hissh tape2, sebab i have another 3 day for study.. hehe.. i'll try da best lar, insyaallah..


Alhamdullilah syukur sangat, aku dapat control myself.. so its my great news lar kot for me.. hoho.. my title for this post is new life.. err actually whats new nye eqa..?? alamak, i dun know whats new.. n i think, nothing new kot.. but i have something to renew.. haha..

yeahh my new life is i can control my feel.. n everything lah.. walaupun semua tuh terpaksa.. eyh do i care..?? hehe.. aku menulis sebab buhsan tahap dah tak tau dah tahap ape.. owh yaa, for a few days gain aku da nk balik cuti dah ropenye.. haissh cepat benar kan mase b'jalan.. dan semakin byk yg berubah.. ape yg berubah is lu pikir lah sendiri.. cuz i dun know lah.. sebelum balik umah, ingat nk p lah jalan2 dulu.. release tension lah katakan walaupon tak bape nk tension sgt kan.. hehe..


hey do u wanna know what.. i happy wit myself.. really happy.. more than past.. better than you.. ekeke.. sebab aku adalah aku.. wanna see my pics.. my new life.. new lah sgt kan.. hehe.. ok keep watching lah.. hehehe ^___^







at carl's junior
midvalley
mengah nk abehkan burger ni
huhu




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...